Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Komputer PiSi Gejmer

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE KUPUJE SIĘ GOTOWCÓW poczytaj sobie : stopgotowcom.pl

złożtyłem ci na morele.net :http://www.morele.net/inventory/info/gY1FB/

@edit

Pograsz na ultra w FHD

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Nie chodzi mi o maszynę z dupy. Chodzi mi o łatwą dostępność w moim mieście i żeby był na raty. Z tego co widzę to tamtego kompa oceniają bardzo dobrze. To jest ostatnia sztuka, a tak bym pojechał do salonu jeszcze dziś. Z opinii ludzie piszą że na tych kompach gry typu Crysis 3 na full ultra chodzą.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Ale gówno lol,nie patrz nawet na to,za tą kase będziesz miał 2 x lepszego :D

To podaj za tą samą cene 2x lepszego :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Jak ktoś może to niech poda linki z kompami w tej cenie jakie wy polecacie tak aby w BF3 bez lagów pograć, typowy pod gry. Zależy mi na czasie. Byle by dało rade na raty.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Przecież podałem ci na morele.net , tam masz raty chyba 1% albo 0%

Opublikowano

Nie kupuj karty graficznej.

Znalazłem lepszą ofertę z lepszą kartą : http://www.esc.pl/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=46957

To jest HD7970

Opublikowano

Nie mam zamiaru kupować podzespołów każdy z innej strony, zależy mi aby wszystko doszło razem. Może być tamto co wszystko podałeś? To wziął kod na złożenie i zamówił bym dziś.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Zestaw od Vakossa nie ma napędu, po za tym ma dość głośną kartę graficzną. Ogólnie to ujdzie, na pewno lepszy od tego czegoś co podałeś tylko kosztuje 3,4k.

Jaki masz budżet ?

Opublikowano

Lepiej wyjdziesz na drugim zestawie.

Ja się dopiero uczę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...