Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Komenda make ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy robisz listę przy każdym nowym quescie dodawaj spacje (chodzi mi na końcach nazw qestow) bo będzie wyskakiwało jak wcześniej wspomniałeś: segmentation fault (core dumped )

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

gdy robisz listę przy każdym nowym quescie dodawaj spacje (chodzi mi na końcach nazw qestow) bo będzie wyskakiwało jak wcześniej wspomniałeś: segmentation fault (core dumped )

No pomogło :P Dzięki a co mam zrobić z ostatnim questem dodałem tak jak mówiłeś i wgrywa wszystkie oprócz ostatniego

przy ostatnim jest ten błąd segmentatio fault (core dumped )

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

spróbuj dodać z 2-5 enter'ów na końcu listy jeżeli nie to może być błąd w rozszerzeniu lub nazwy

edit:

down@

nie kurwa czerwone to ze się jebłem w jednym słowie to takie wielkie halo możne kurwa pisałem na szybko co tak trudno pomyśleć porostu pogratulować ci ( masz poprawiłem ci jeżeli cię to tak bolało )

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

No pomogło :P Dzięki a co mam zrobić z ostatnim questem dodałem tak jak mówiłeś i wgrywa wszystkie oprócz ostatniego

http://scr.hu/0doo/org07

przy ostatnim jest ten błąd segmentatio fault (core dumped )

Hm ja Ci wcześniej napisałem byś dał enter na samym końcu, jak masz tego questa "startowy.quest" to daj jeszcze enter, hm przydałoby się kliknąć "lubię to".. bo raczej zasługuje.. A jak się nie wgra quest to ten startowy.quest daj na drugą pozycję. Bo może być quest zły.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...