Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virtual Pc - Mało Pamięci Ram

carbonik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Korzystam z Virtual PC 2007 na Windows Serwer 2008 64 bit.. Mój sprzęt ma 4 GB ramu. Próbuję wpisać 2500 MB.. niestety proces odpalania serwera nie przechodzi dalej. Mogę dać maksymalnie 2350 MB. Myślę, że to Virtual PC ogranicza.

Pewnie ktoś mi napisze, że mam postawić na Virtual Boxie, ale niestety nie potrafię. Ew. dajcie poradnik do postawienia na Virtual Boxie lub powiedzcie jak to można zwiększyć. Wiem, że na Windows Serwer 2003 z 4GB ramu można było wykorzystać 2800...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Witam!

Korzystam z Virtual PC 2007 na Windows Serwer 2008 64 bit.. Mój sprzęt ma 4 GB ramu. Próbuję wpisać 2500 MB.. niestety proces odpalania serwera nie przechodzi dalej. Mogę dać maksymalnie 2350 MB. Myślę, że to Virtual PC ogranicza.

Pewnie ktoś mi napisze, że mam postawić na Virtual Boxie, ale niestety nie potrafię. Ew. dajcie poradnik do postawienia na Virtual Boxie lub powiedzcie jak to można zmniejszyć. Wiem, że na Windows Serwer 2003 z 4GB ramu można było wykorzystać 2800...

Domyślam się że programu nawet nie ściągłeś, ponieważ gdybyś ściągnął i zainstalował to chyba (tutaj zależy od zdolności, chyba że jesteś kompletny jeleń) to byś sobie poradził, wrazie co napisz

GG 8158351 - sam mam serw na virtual boxie ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...