Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorskie][Skrypty] Killer ; Ranking ; Niszcz ;

Danelow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Witam. Dzisiaj chce wam zaprezentować moje pierwsze skrypty :) Wykonałem je metodą prób i błędów, ale efekt wyszedł dla mnie fajnie :).

Kierujcie uwagi, a postaram się zmienić wszystko! ;-)

Informacje:

Killer:

- v1.1 Po wpisaniu komendy /killer zostaje nam włączone losowanie. Możemy wygrać ciasto i 50 $ lub śmierć :)! (30% ciasto ; 50 % śmierć)(można edytować)

Ranking:

- v1.1 Po wpisaniu komendy /ranking <nick> bądź /ranking pokazuje nam informacje czyli NICK, ILOŚC ZABÓJSTW I ILOŚĆ DEDNIĘĆ!

Niszcz:

- v1.1 Po wpisaniu komendy /ndirt usuwa nam dirt, który mamy w łapce. To samo z cobblem: /ncobbel . Dostajemy za: dirt - 100 $ ; 150 $ - cobbel :)

AKTUALIZACJE:

v1.0 - Wrzucenie pierwszych plików.

v1.1 - Edycja Killer: Randomowe losowanie ; wygrywanie ciasta i 50 $ bądź śmierci. ;; Edycja Niszcz: Zamiana /niszczarka na /ndirt i /ncobbel. Dodany hajs za sprzedanie

SKRYPTY:

http://www.mediafire.com/?ulv3ng8w39p83h3

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/4b3383aaf768e69cb7c7349d88ed79140003e5bcc1fad159f0c58d690bbac7fb/analysis/1381260664/

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

Nie wiem czy się w ogóle przyda, jakbyś dodał do komendy "ranking" że dodatkowo pokazuje ilość zabitych potworów itd. to by coś tam się używało, jednakże taki skrypt jest akurat mało potrzebny. Ale jak na twój pierwszy skrypt to całkiem nieźle ;)

Opublikowano

Dobrę sa moge je uzyć na swoim serwerze ?

@up tak :)

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

Jedyny przydatny skrypt to ranking. Chociaż i on jest bardzo prosty ^^. Napisz coś nowatorskiego i trudnego (nie mówię o czymś na 5k linijek). Wiem, że to twoje pierwsze skrypty, ale postaraj się na 2 raz ;)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...