Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Komp tak tak.

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GTX 680 lepszy od 770 <ultramegahiperciperfacepalm>

Podaj mi dowody, bo jak nie to nie masz argumentu i tylko spamujesz równocześnie wprowadzając w błąd.

Nie jest niczym lepsza, tyle że ma tanie głośne i gorące referenty, więc jak nie wodujesz to lekka lipa.

A co do płyty to np MSI z87 g43 da radę.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Widzicie, tylko zależy mi na jak najlepszej wydajności w tym budżecie.

Głównie z powodu 1. Jestem za młody aby sobie dorabiać oraz chodze do szkoły w Ang. gdzie szkoła nie trwa do 13-14 tylko 16 każdego dnia.

Komputer będzie mi musiał posłużyć przez minimum. 2 lata chodź wolał bym więcej, w wakacje idę trochę zarobić do pracy którą załatwił mi Ojciec. Niby nie dużo ale lepsze to niż nic.

Planuje w wakacje zarobić na lapka ( do 5-6k ) potrzebuje go głównie ze względu na to że będę szedł do six formu gdzie w ciągu 25h tygodniowo mamy 10h wolnego. ( Więc lapek + net z mojego telefonu ^.^ ).

W kompa nie chce inwestować kroci bo wydaje mi się to zbędne. Zależy mi na tym aby gry przez te 2 lata do przodu działały na tym minimum. Low ale z stabilnością.

Jeśli mogę poprosić podajcie zestaw jaki wy uważacie najlepszy, tak wiem sweet że zależy to od sztuki, ale czy np. gdyby była ona bardzo słaba mogę ją jakoś wymienić? TZN. pójdzie na gwarancje? Albo wymienią mi na lepszą ? Czy sprzedać + kupić nową ;x?

Jeśli mogę prosić podajcie mi budżetowy monitor 24-27cali z jak najmniejszą ramką ( na hd/fhd mi nie zależy byle by był tani i dobry )

PS. najlepiej 26-7 będzie mi służył jako główny a moja 17 dodatek.

graphic.png
Opublikowano

f5, ponawiam pytanie up o monitorze.

Mam jeszcze pytanie na Ebay'u / amazonie poszukałem ciekawych ofert i7. I używki są w cenie 1k zł. Nie jest to opłacalne?

http://www.ebay.co.uk/itm/BINB-Intel-Core-i7-3770K-3-5-GHz-Quad-Core-8mb-Processor-CPU-GPU-/181232336382?pt=UK_Computing_CPUs_Processors&hash=item2a3249fdfe

Wiem tu jest 1200zł, ale to jest przykład.

Czy i7 używany do 1k zł będzie opłacalnym dealem?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...