Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] pluginu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was! [Pracuje nad serwerem PVP MineOrbit!]

Mam Pytanie dotyczące 2 drużyn chciałbym plugin w którym na początku gracz może wybrać po której stronie ma być stronie Niebiescy i Czerwoni.

Chciałbym aby strone można było wybrać tylko 1 raz czyli jeśli wejdzie nowy gracz i jeśli na przykład wybierze Niebieskich to niemoże już zmienić na

czerwonych. Najlepiej gdyby po wejściu na serwer czerwoni pojawiali się w danym miejscu a niebiescy w innym czyli spawny obu drużyn.

Za pomoc daje LIKE! To co jest w opisie jest obowiązkowe innych opcji nieprzyjmuje ponieważ takie opcje są mi potrzebne jeśli niema takkiego pluginu to prosze aby ktoś

taki mi zrobił byłbym NAPRAWDE NAPRAWDE wdzięczny ale to mało prawdopodobne bo jak to wszyscy mówią NIE MA NIC ZA DARMO no chyba ,że cud z nieba się znajdzie :D

Pozdrawiam MrSkarpeta

I like BOSS!

Opublikowano

Co do niebiescy i czerwoni.

Możesz w mycommand zrobić tak aby była komenda niebiescy i czerwoni.

To by uruchamiało komende która by dawała range. Oczywiście ranga Niebiescy lub Czerwoni nie mieli być już uprawnień by dać sb np. range gracz itp.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...