Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka słów o tiverii

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak w temacie kilka pytań:

W ile wbije 65

Skil na G

Ile jest KU

Dodania i zmianki skąd

Bronie na 30 lvl

Nie mogę sie zarejestrować ;x

sygna.png

Opublikowano

Zależy od umiejętności grania. Ja wbiłem w pierwszy dzień 35lv, kupiłem trochę białych rosek, zrobiłem buffa i następnego dnia bardzo szybko dobiłem 70, biorąc całego spota w V2. W max 5 dni powinieneś się wyrobić (jeśli masz mało czasu na grę).

Dodań i zmianek nie ma, jest NPC zmieniający bony.

Bronie na 30lv są u handlarzy, oraz na 30lv dostaniesz za darmo od dozorcy jedną broń na 30lv +8.

Opublikowano

Z tego co pamiętam instrukcje do skilli (coś jak KU, ale większa szansa na wejście) są u instruktorów, to Ci NPC którzy dają Ci profesję.

KD są u któregoś z handlarzy.

A czemu nie możesz się zarejestrować? Opisz konkretniej.

Opublikowano

Podaje ze adres e-mail jest zarejestrowany a czasami ze login jest użyty .

Konto zrobione.

Szukam dalej może ktoś sie wypowie na temat tego serwera ;p ?

sygna.png

Opublikowano

Kiedys bardzo fajny. Teraz chyli sie ku upadkowi. Graczy z dnia na dzien coraz mniej. Brylek od zajebania ze az sie liczyc tego nie chce. Zacznij sobie grac wp i dropaj mapki w dt. Oprocz kd to chyba jedyny zarobek, a tak zapomialem dodac ze malo kto jiz kupuje bo malo graczy. 300 to jest max.

Admini wogole sie serwem nie interesuja. Podobno miala byc jakas wielka aktualizacja ale jak narazie nic na to nie wskazuje. Wedlug mnie nie opaca tam sie grac. Eq robione na bs zanim zostaly wprowadzone zabezpieczenia krazy po serwie.

To tyle z mojej strony. Jeszcze raz nie polecam...

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...