Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Challenger zara ? W00t

Bezimiennnyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WHYYYYY :DDDDDDDDDDD

tp3a.png

Za co ban i czemu za feedowanie

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Hue, jak będziesz miał ub to prawie koniec sezonu a ja już dawno będe miec Dajmonda GJ RIOT !

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Perma możesz dostać za każdym razem, gdy liczba twoich banów osiągnęła cztery.
Nie wiem co macie do jego buildu na Lee, przecież jak na tym gównie nie zbudujesz przynajmniej 200-250 AD to na wymianie dostajesz w pizde od Nunu supporta.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Chodzi o to, że może potem bana przez pół roku nie dostać, i jak coś odjebie to momentalny perm.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

no a ban na 2 tyg to juz 4? ; ) więc next i będzie robił czelendżera na new acc

Człowieku co ty "pierdolisz" ;o Ja jako weteran banów (miałem z 20, a max kara to 2 tygodnie) nadal nie mam perma ;o Perma nie dostaje sie za byle co (np flamowanie) tylko np czeste afk. Btw. flamerom zakladaja blokade na czat i po sprawie ;o (sam mialem na 2 tyg) xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

no przecież wiem o tym xD z tym , że nie ma czegoś takiego, że jak przez pewien czas nić nie odjebie to mu się 'cofa' nexr ban czy coś w tym stylu ( dziwnie wytłumaczyłem ale może ktoś zrozumie ) : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...