Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy gracz

PerpeT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałem zacząć grać z kolegą w tą grę. Niestety nie mamy czasu poświęcać się jej, czytać, próbować, testować różne warianty dlatego proszę o rade.

Jakie mamy stworzyć postacie żeby grało nam sie wspólnie naprawdę przyjemnie. Zależy mi na stworzeniu postaci kooperacyjnych które nawzajem ładnie współpracują. Nie mamy stereotypów bohaterów którymi chcielibyśmy grać. Może być każdy zestaw który tylko zapewnia dobrą zabawe.

Może jak nas ta gra wciągnie to wtedy zaczniemy sami coś kombinować

Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Jak będziecie zawsze razem pykać to poleciłbym zrobić DPSa albo tanka i do pary healer :-)

Jak chodzi o DPSa to z każdej mocy można go zrobić na 30 lvlu ubierajać zbroje prec+might.

Jak chodzi o mnie to poleciłbym wam Ice+Nature(jak chcecie razem grać to z pod jednego mentora, bedziecie miec te same misje)

Ale każdy ma inne gusta.

moce pod leczenie:

Sorcery

Nature

moce pod tankowanie:

Ice

Fire

moce trolla (oddajacego mane):

Mental

Gadżety

Opublikowano

Zrobiliśmy Ice (cryogenesis) + broń dwuręczna + super speed oraz Natura (plants) + łuk + fly. Obaj pod Batmanem

Dzieki za pomoc, zobaczymy jak bedzie sie z tym grało

Opublikowano

Na 10 lvlu odblokują się pierwsze Ikonic power można sobie np robocika wziąść :-)

Chyba też od 10lvlu ale nie jestem pewien możecie rozdawać skill pkt w różne bronie więc nie będziecie do końca uzależnieni od jednej.

Na 9lvlu dostajecie w mail-roomie robina do pvp Legend co polecam grać i raz na tydzień postarać się wygrać chociaż raz mapki.

Pozdrawiam i miłej gry życzę

Opublikowano

nie.

zbroji kupionej u vendorow za marki (T1/T2/T3/T4/T5) nie mozna sprzedawac, ani niszczyc (salvage na materialy) - mozna jedynie wyrzucic jak masz juz cos lepszego :) oczywiscie jezeli ta zbroje masz juz zamodowana warto wyjac z niej wsadzone exobity za pomoca recovery kit'ow, ktore dostajesz z boxow za wygrane pvp legendy lub areny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...