Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie gra sporo ludzi? Jaka nacja?

jurkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio postanowiłem powrócić do DN ale wbijając na SEA na ten 2 serwer (chyba na S(edit. springwood) xD) przeraziła mnie ilość graczy no a mianowicie troszku ich mało. Jako że posiadam całkiem fajnego paladyna niby ten 34lvl to nic ale zawsze to nie chce mi sie grać od nowa, jednakże nie chce również grać samemu. I oto po tym krótkim ale treściwym wstępie następują moje pytania:

-Gdzie gra sporo ludzi (EU czy SEA(który serwer))?

-Gdzie gra najwięcej naszej ukochanej nacji o ułańskiej fantazji i przemiłym poziomie kultury osobistej i znajomości języka łacińskiego(EU czy SEA(który serwer))?

-Czy paladynem opłaca się jeszcze grać (jeśli tak poproszę o jakiś dobry poradniczek ( i owszem nie mam google)) ?

-Czy kleryk jako priest daje rade w expie solo ew. z tylko jednym graczem(głównie chodzi mi o te dungi do farmy z tym Minotaurem i vs.4klasy)

Opublikowano

A więc tak : Najwięcej Polaków gra na eu, na sea jest duży ping i są opóźnienia.

Paladynem nie grałem, ale wiem że ma fajne buffy dzięki którym jest nie do ruszenia :P ( trwa to chwilkę, ale zawsze lepsze to niż nic... )

Priestem już grałem i powiem szczerze że na początku było cienko, ale później jak już doszły skille healujące i inne takie to było już łatwo :) Sam rozwaliłem manticore ( z dungeona nie nest ) więc jest ok :)

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...