Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DT

D4riusH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam buffa 75 i postac 90 lvl. Jak dokładnie ma wygładać mechanizm mojej wyprawy na dt żeby robić pare razy z rzędu ripka mapkami? :) mógłby ktoś wytłumaczyć? Dziękuje

Moja odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Dej mie Lubię to!

Opublikowano

zależy jaki to serwer.., ale najlepiej idź sobie na mapki, wydrop sobie całe eq skrzynek, otwórz, a potem jazda na ripka :)

Opublikowano

Tak jak juz up Ci napisał idziesz na piętro , dropisz skrzynki ale ich nie otwierasz , kiedy zdecydujesz ze wystarczy ci skrzynek i myślisz ze bedzie tak z 5-7 mapek to przestajesz , wychodzisz z dt i otwierasz (tutaj nie pamietam czy otwiera sie poza dt czy w dt bo cos mi ktoś kiedyś płakał ze sie buguje ale nie pamiętam w którą strone to było ;x)

Opublikowano

Tak jak juz up Ci napisał idziesz na piętro , dropisz skrzynki ale ich nie otwierasz , kiedy zdecydujesz ze wystarczy ci skrzynek i myślisz ze bedzie tak z 5-7 mapek to przestajesz , wychodzisz z dt i otwierasz (tutaj nie pamietam czy otwiera sie poza dt czy w dt bo cos mi ktoś kiedyś płakał ze sie buguje ale nie pamiętam w którą strone to było ;x)

Otwiera sie w DT na drugim pietrze i na drugim sie rowniez przenosi ;) ( JAK BIJESZ METKA NA 1 PIETRZE NIE MOZESZ MIEC SKRZYNEK ANI MAPEK W EQ BO ZNIKNA )

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

Otwiera sie w DT na drugim pietrze i na drugim sie rowniez przenosi ;) ( JAK BIJESZ METKA NA 1 PIETRZE NIE MOZESZ MIEC SKRZYNEK ANI MAPEK W EQ BO ZNIKNA )

To jak nie moge miec skrzynek ani mapek w ekwipunku zeby ubic metka to jak na 2 pietro dojsc xD

zależy jaki to serwer.., ale najlepiej idź sobie na mapki, wydrop sobie całe eq skrzynek, otwórz, a potem jazda na ripka :)

chodzi o szczegolowe ;P

boje gł. postacia metka twardzosci, lece z buffem na dt. Dropie skrzynki. Zbieram buffem. Logam pod dt. Wchodze zas do dt buffem i gł postacią. Boje gł posacią metka. Na 2 pietrze otwieram skrzynki az dropnie mapka.(mam jeszcze pare skrzynek w eq). Ubijam ripa i mi skrzynki nie znikną ?

Moja odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Dej mie Lubię to!

Opublikowano

To jak nie moge miec skrzynek ani mapek w ekwipunku zeby ubic metka to jak na 2 pietro dojsc xD

chodzi o szczegolowe ;P

boje gł. postacia metka twardzosci, lece z buffem na dt. Dropie skrzynki. Zbieram buffem. Logam pod dt. Wchodze zas do dt buffem i gł postacią. Boje gł posacią metka. Na 2 pietrze otwieram skrzynki az dropnie mapka.(mam jeszcze pare skrzynek w eq). Ubijam ripa i mi skrzynki nie znikną ?

Jeśli to metin PL to skrzynki Ci zniknął po wyjściu z dt.

Jak chcesz bugować te ripki na pl to pisz :)

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...