Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uciążliwe reklamy.

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam problem z uciążliwymi reklamami które występują w przeglądarce jaką jest Mozilla, po formacie.

Wczoraj zrobiłem format i kurde od tej pory mam ogrom reklam które otwierają się w oknach i tym sposobem przeszkadzają między innymi w pisaniu postów, oglądaniu lub przeglądaniu stron bo co chwila wyskakują reklamy i zmieniają mi okno.

Znalazłem gdzieS podobny temat i pobrałem AdBlocka, zaznaczyłem to co trzeba i nie powiem, ilość reklam się zmniejszyła i w większym odstępie się pojawiają ale dalej jest to uciążliwe bo potrafi wyskoczyć nagle 3-4 reklamy, zamknę je i za 2-3 min znów się pojawią.

Prosze o pomoc.

PS. mam zainstalowaną do tej pory tylko Mozille, nie podpinałem nawet żadnego pendrive.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Pobieraleś przeglądarki na nowo, a są roźne instalatory. Możliwe ze nie odznaczyłeś opcji z reklamami od producenta lub wgrałeś toolbar

Sprawdż w "Dodaj lub usuń program" czy nie masz jakiś podejrzanych z Toolbar w nazwie albo co innego.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Usuń i dodaj ponownie AdBlock mi tak pomogło na Mozilli. Na Chrome w ostatnim czasie też jakieś reklamy mi przechodzą...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Usuń i dodaj ponownie AdBlock mi tak pomogło na Mozilli. Na Chrome w ostatnim czasie też jakieś reklamy mi przechodzą...

Zrobiłem tak, zaznaczyłem to co ma być i kurde dalej wyskakują jakieś reklamy typu pożyczki, banki i inne bajery.

Kompletnie nie wiem co robić, na Chrome mam to samo do tej pory nic nie instalowałem ani nie pobierałem, ino Mozille a i nawet pendrive nie podpinałem.

Usunąłem jakieś tam toolbary i w narzędziach też znalazłem je tam i też usunąłem a reklamy dalej się pojawiają.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Przeskanuj kompa adwcleaner'em powinno usunąć jeśli to jakiś "wirus". Ccleaner przeczyść kompa, rejestr i zrób pełny skan ;D i reinstal przeglądarek :D

Jeśli to nie zadziała to ja nie mam pojęcia. Na pewno są użytkownicy, którzy są bardzie kumaci w tym temacie :)

Logo.JPG

Opublikowano

Adblock i powinno działać. pobierz adwcleaner naciśnij "usuń" albo "clean" zależy jaką masz wersje, adwcleaner powinien ci utworzyć log, wklej go na www.wklej.to

Powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...