Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powrot

Gramnalajcie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to właśnie taką osobe znalazles

I licz się z tym, że żadne lasery nie są OP bo wystarczy podejsć na bliski dystans i juz jest bezradny

Wystarczy, że taki laser noobek jest trochę ogarnięty i albo ma legita na 5 albo noszą ze sobą chłodnik/super szwajcara, wtedy są bezbronni na daleki zasięg, ale mogą użyć legita i się schować. Wystarczy, że taki noobek, umie czytać.

Opublikowano

Wystarczy, że taki laser noobek jest trochę ogarnięty i albo ma legita na 5 albo noszą ze sobą chłodnik/super szwajcara, wtedy są bezbronni na daleki zasięg, ale mogą użyć legita i się schować. Wystarczy, że taki noobek, umie czytać.

noobek, noobek i jeszcze raz noobek wiekszosc ludzi w tym Ty są na tyle glupi ze nie wiedzą co to znaczy NOOB - otóż noob to jest to osoba początkująca/ amator /żółtodziób i prosze mnie tu bezpodstawnie nie wyzywac bo to swiadczy tylko o tym jak Cie wychowano

Opublikowano

noobek, noobek i jeszcze raz noobek wiekszosc ludzi w tym Ty są na tyle glupi ze nie wiedzą co to znaczy NOOB - otóż noob to jest to osoba początkująca/ amator /żółtodziób i prosze mnie tu bezpodstawnie nie wyzywac bo to swiadczy tylko o tym jak Cie wychowano

Lool, ziomuś, spokojnie, napisałeś, że z tych broni nie korzystasz, ja Ci wierzę i NIE MÓWIŁEM W TYM POŚCIE O TOBIE...

Napisałem tylko, że 1vs1 na krótkim dystansie laser vs super szwajcar, jest łatwe do wygrania (podkreślam NA KRÓTKIM)...

czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano

Master i jurek - macie problem ? Rozwiążcie go na PW proszę, a nie spamujecie w temacie, w którym autor chce powrócić do BFH a wy waszym zachowaniem potwierdzacie poziom typowych "graczy" -.-

@TOP

Mnie osobiście, gra sprawia przyjemność taką samą, jak na początku mojej gry - jakieś półtora roku temu. Wiadomo, jeśli grasz ze znajomymi, zabawa jest większa ;)

Mimo tych wszystkich hackerów, tonik czy laser noobów, śmiało można pograć w dobrej atmosferze - jeszcze nie wszyscy stracili nadzieję w BFH - co powinno cieszyć i mimo wszystko zachęcać do gry =)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Master i jurek - macie problem ? Rozwiążcie go na PW proszę, a nie spamujecie w temacie, w którym autor chce powrócić do BFH a wy waszym zachowaniem potwierdzacie poziom typowych "graczy" -.-

@TOP

Mnie osobiście, gra sprawia przyjemność taką samą, jak na początku mojej gry - jakieś półtora roku temu. Wiadomo, jeśli grasz ze znajomymi, zabawa jest większa ;)

Mimo tych wszystkich hackerów, tonik czy laser noobów, śmiało można pograć w dobrej atmosferze - jeszcze nie wszyscy stracili nadzieję w BFH - co powinno cieszyć i mimo wszystko zachęcać do gry =)

Częściowo masz rację, że jeśli chcemy sobie pogadać to na pw, ale myślę że dopóki nie używamy wulgaryzmów itp. to ten poziom, nie jest aż tak niski ;)

Opublikowano

Ja po 1 roku wróciłem do gry i bardzo mi się podoba gra. Nic nie wywala, nic. Wszystko jest OK. Gram na starym koncie z przed 3 lat i dobrze mi się gra Na twoim miejscu bym powrócił :)
Jest tylko wielki minus, że teraz w tych czasach gra zrobiła się P2W. Kiedyś było o wiele lepiej.

Opublikowano

Częściowo masz rację, że jeśli chcemy sobie pogadać to na pw, ale myślę że dopóki nie używamy wulgaryzmów itp. to ten poziom, nie jest aż tak niski ;)

To pisz na pw, chyba od tego jest c'nie? To jest tylko zwykły spam i możecie dostać punkty, za które funds nie kupisz.

@top

Gram sporadycznie, ale wciąż mam skilla. Nie używam żadnych laser/df/ nowe wynalazki ea. Ja mam uber plecodrap, uber fausta i stolen super berni( z promocji ze szwajcarem). To były początki mojej gry, plecodrapa kupiłem przy 10lvl za 2299 funds, potem jeszcze miałem tylko ubior ze skrzynek. Potem z dd dostałem fajne dodatki jak 3 pociski extra i maks. średni zasięg. Następnie wysłałem 2sms i kupiłem bez promocji uber fausta. Początki nie były łatwe. Ale nie widzę cheaterow, nie ma funkcje tonic noobow, w razie czego wbijam z ff na 5 i gość leży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...