Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powrot

Gramnalajcie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE.

Ostatni cheater został zbanowany ok. rok temu, o ile normalnie czasem zdarzały się problemy z noob bashingiem, to teraz jest to na porządku dziennym nie znajdziesz serwera gdzie go nie będzie. Do tego nawet jak punkbuster wykryje u ciebie cheata WYKICKUJE cie z gry i to wszystko. EA ma w głębokim poważaniu społeczność i to co ona uważa na temat gry. Jednym słowem gra to niegrywalny crap, jak chcesz powrócić to nie ma sensu, szkoda nerwów

Opublikowano

NIE.

Ostatni cheater został zbanowany ok. rok temu, o ile normalnie czasem zdarzały się problemy z noob bashingiem, to teraz jest to na porządku dziennym nie znajdziesz serwera gdzie go nie będzie. Do tego nawet jak punkbuster wykryje u ciebie cheata WYKICKUJE cie z gry i to wszystko. EA ma w głębokim poważaniu społeczność i to co ona uważa na temat gry. Jednym słowem gra to niegrywalny crap, jak chcesz powrócić to nie ma sensu, szkoda nerwów

Takich głupot dawno nie słyszałem, dzięki za poprawę humoru!

http://www.ggc-stream.net/banlist/info/7/game/Battlefield+Heroes

Opublikowano

http://www.ggc-stream.net/banlist/info/7/game/Battlefield+Heroes

GGC to nie EA... GGC nie jest na wszystkich serwerach domyślnie i mając bana na GGC można spokojnie grać na większości serwerów...

@TOP - Nie! Szkoda czasu, dla tej gry nie ma już ratunku, sam kończę w nią grać.

Opublikowano

GGC to nie EA... GGC nie jest na wszystkich serwerach domyślnie i mając bana na GGC można spokojnie grać na większości serwerów...

@TOP - Nie! Szkoda czasu, dla tej gry nie ma już ratunku, sam kończę w nią grać.

Kto powiedział, że GGC to EA? Na pewno nie ja. Cheaterzy są banowani i to coraz częściej dzięki nowemu systemowi screenshotów. GGC nie jest domyślnie, podobnie jak PB, w sumie to jedno i to samo ale co za problem grać na serwerach z tymi zabezpieczeniami?

Opublikowano

Jestem obojętny.

Powiem, że ja wciąż gram. Chociaż czasami wchodzę na servery z hackerami, to od razu wychodzę i szukam innego - lub gram z moimi kolegami ;)

Pytanie tylko, ile starczy mi takiej cierpliwości ...

@Googlus

EA i GGC to 2 różne firmy/korporacje (jak zwał tak zwał), więc nie można powiedzieć, że EA kiwnęła palcem przy tych banach :x Prawdopodobieństwo tego jest stosunkowo małe :|

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jestem obojętny.

Powiem, że ja wciąż gram. Chociaż czasami wchodzę na servery z hackerami, to od razu wychodzę i szukam innego - lub gram z moimi kolegami ;)

Pytanie tylko, ile starczy mi takiej cierpliwości ...

@Googlus

EA i GGC to 2 różne firmy/korporacje (jak zwał tak zwał), więc nie można powiedzieć, że EA kiwnęła palcem przy tych banach :x Prawdopodobieństwo tego jest stosunkowo małe :|

Nigdzie nie napisałem, że to dzięki EA czy też, że oni "kiwnęli palcem".

Opublikowano

GGC dziala na niewielu serwerach. Robienie screenów przez pb gówno daje, bo większość jedzie tylko na aimie reszte ma wylaczoną więc na screenie kompletnie nic nie widać. Zresztą po co ktoś normalny mialby cheatować na chamsach skoro w tej grze jest taka abilitka jak 6 zmysl i zreszta trzeba być skończonym debilem żeby potrzebować do tej gry chamsów. Noobbashing jest aktualnie na pełnej kur*** więc nie wiem co cię tak Googlusu rozśmieszylo, bo napisalem całą prawdę o tym crapie.

Opublikowano

GGC dziala na niewielu serwerach. Robienie screenów przez pb gówno daje, bo większość jedzie tylko na aimie reszte ma wylaczoną więc na screenie kompletnie nic nie widać. Zresztą po co ktoś normalny mialby cheatować na chamsach skoro w tej grze jest taka abilitka jak 6 zmysl i zreszta trzeba być skończonym debilem żeby potrzebować do tej gry chamsów. Noobbashing jest aktualnie na pełnej kur*** więc nie wiem co cię tak Googlusu rozśmieszylo, bo napisalem całą prawdę o tym crapie.

Co mnie bawi?

To:

Ostatni cheater zbanowany został minutę temu. Przy dobrze ustawionym programie typu xtian nie ma prawa wejść wysoki poziom do niskiego. Zwyczajnie nie wiesz gdzie grać. PB banuje za wykrywalne cheaty, jak go wykryje to leci ban. EA powołało EAsy, które się nie sprawdziło. Teraz niby zwalniają ludzi ze stanowisk moderatorskich ale z tego co widzę to pic na wodę. Czy warto wracać? Jeżeli komputer nie uciąga niczego lepszego to owszem. Nadal to grywalna produkcja dla niedzielnego gracza.

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem, że to dzięki EA czy też, że oni "kiwnęli palcem".

Dodałeś linka do banlisty GGC. Ale po co ? Co miałeś na myśli przez to ?

Ale coś cię rozśmieszyło w wypowiedzi kolegi ... Wszystkiemu zaprzeczasz, więc co to było ? Może się nie chcesz przyznać ? :3

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Dodałeś linka do banlisty GGC. Ale po co ? Co miałeś na myśli przez to ?

Ale coś cię rozśmieszyło w wypowiedzi kolegi ... Wszystkiemu zaprzeczasz, więc co to było ? Może się nie chcesz przyznać ? :3

Dałem link do banlisty GGC bo tutaj:

Ostatni cheater został zbanowany ok. rok temu

Nie ma słowa o EA. Jasne?

Opublikowano

4 bedzie w chooy trudna. Opanowanie wszystkich funkcji zajmie miesiąc.

Googlus ma rację, cheaterzy są banowani albo grają na oficjalach, gdzie nie ma zabezpieczeń. Robienie ss może się przydać, kiedyś pbbs zrobił fotke z aimem w tle. Wiecie o co chodzi. Lamuski, no skille, noobki, którzy nie radzą sobie z wykokszonymi za real $$$ biorą cheaty, żeby pokazać,jak są żałośni i tylko denerwują innych. A co mnie to, niech traci nerwy dobry gracz, ja mam aima. Zwykle tacy są cheterzy.

Opublikowano

@Up - Czekaj, czekaj... czy ty właśnie napisałeś że jesteś "Lamuski, no skille, noobki, którzy nie radzą sobie z wykokszonymi za real $$$ biorą cheaty, żeby pokazać,jak są żałośni i tylko denerwują innych. A co mnie to, niech traci nerwy dobry gracz, ja mam aima"? Ignorancja jest moim zdaniem jedną z najgorszych cech, bo uniemożliwia dyskusję...

@top - już mówiłem, ale się powtórzę, nie, ja olałem tę grę i gram max. raz na kilka dni. Zająłem się LoL'em, który na początku był dla mnie jakiś dziwnu, ale się przyzwyczaiłem ;p tobie też to polecam... Ta gra umiera i trzeba się z tym pogodzić.

Opublikowano

Co z tego, że ktoś dostanie bana na ggc? To nie jest ban na gre tylko na kilkanaście serwerów to robi ogromną różnicę. Ostatni ban na grę został dany ponad rok temu: http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/forumdisplay.php?fid=205

W grze jest matchmaking, jest od tego żeby znaleźć serwer na moim poziomie. Jeśli matchmaking tego nie robi, następstwem jest noobbashing.(czuje się jakbym tłumaczyl coś upośledzonemu umysłowo) To nie w moim interesie, żeby szukać sobie serwera w grze od tego jest wyszukiwarka.

PB za wykrycie cheata daje KICKA nie BANA. Specjalnie, ze względu na to że mam wyj****e na tą grę, pobrałem wykrywalnego cheata pograłem 15 minut(lol) po czym pokazał się biały komunikat coś w stylu "Viollation (AIMBOT) #CYFERKI" Mówie o "ch*j po koncie, a moglem je opylić na allegro co za idiota ze mnie..." Coś jednak skloniło mnie, żeby wbić do gry ponownie i co? Nic, moge sobie do teraz grać (nawet na serwerach z ggc). Dla potwierdzenia stworzyłem nub konto, i pocheatowałem na nim ta sama sytuacja tyle że różne czasy wykrycia, ale prócz kicka żadnych konsekwencji mimo wykrycia aimbota i to nawet konkretnej wersji tego cheata.

Twoje argumenty zostały uśmiercone. Nie wiem, czy ci płacą za obronę tego crapa czy co. Jeśli ci płacą to postaraj się bardziej, bo chyba stracisz posadę.

PS. Dalej nie napisałeś co cię tak rozśmieszyło w moim poście. Chyba sam tego nie wiesz.

Opublikowano

Dlaczego nie warto? Półtora roku temu było mniej rzeczy, map itp. Co z tego, że znajdą się lasery, df'y, duale czy jakieś pirackie kegi? W końcu po coś to zrobili, napewno nie po to, żeby się na to patrzeć, tylko tego używać. Co z tego, że większość Kruszakusów, Hendelów itp. wyzywa od Tonic, Laser, Df noob... i co niech sobie mowia a slowami nie zmienia, że ktoś przestanie tym grac. Co z tego, że trafi się cheater i wiekszosc z Was pisze ze co nie wejdziecie na serwer to jest cheater, guzik prawda. Jak będzie to wychodzisz wchodzisz i nie ma 2 minuty Cie nie zbawią od zmienienia rozgrywki. Tak w ogóle to gdzie sie nie obejrzysz w każdej grze są ułatwienia. Nawet tego całego Waaszego LoL'a wielbicie a tam też są różne boty. Więc Ci co w BFH znajdują same minusy i nie potrafią wyciągnąć przyjemności z tej gry to niech wezmą się za kostke rubika czy za planszowki bo tam cheaterow nie ma ani botów.

Ja gram w Battlefielda Heroes'a 2,5 lat może troche więcej i gra jak sprawiała fun tak dalej go sprawia....

Opublikowano

Co z tego, że ktoś dostanie bana na ggc? To nie jest ban na gre tylko na kilkanaście serwerów to robi ogromną różnicę. Ostatni ban na grę został dany ponad rok temu: http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/forumdisplay.php?fid=205

W grze jest matchmaking, jest od tego żeby znaleźć serwer na moim poziomie. Jeśli matchmaking tego nie robi, następstwem jest noobbashing.(czuje się jakbym tłumaczyl coś upośledzonemu umysłowo) To nie w moim interesie, żeby szukać sobie serwera w grze od tego jest wyszukiwarka.

PB za wykrycie cheata daje KICKA nie BANA. Specjalnie, ze względu na to że mam wyj****e na tą grę, pobrałem wykrywalnego cheata pograłem 15 minut(lol) po czym pokazał się biały komunikat coś w stylu "Viollation (AIMBOT) #CYFERKI" Mówie o "ch*j po koncie, a moglem je opylić na allegro co za idiota ze mnie..." Coś jednak skloniło mnie, żeby wbić do gry ponownie i co? Nic, moge sobie do teraz grać (nawet na serwerach z ggc). Dla potwierdzenia stworzyłem nub konto, i pocheatowałem na nim ta sama sytuacja tyle że różne czasy wykrycia, ale prócz kicka żadnych konsekwencji mimo wykrycia aimbota i to nawet konkretnej wersji tego cheata.

Twoje argumenty zostały uśmiercone. Nie wiem, czy ci płacą za obronę tego crapa czy co. Jeśli ci płacą to postaraj się bardziej, bo chyba stracisz posadę.

PS. Dalej nie napisałeś co cię tak rozśmieszyło w moim poście. Chyba sam tego nie wiesz.

Prawdziwy z ciebie bojownik, szkoda że zamiast napisać to w jednym zdaniu to walisz wall of text.

W ostatnim czasie powstał duży projekt społeczności, tworzenie banlisty, własnej banlisty na wzór tej z P4F. W tym systemie masz około 40 serwerów, utrzymujących balans, wywalających cheaterów. Przez tydzień zostało dodanych ok. 500 osób - statspadderów, cheaterów. Jeżeli wchodzisz na randomowe serwery to czego oczekujesz... Wiedząc, że matchmaking jest do dupy zawsze można zbookmarkować te servy z ochroną. Noobashing był od początku gry. Oprócz broni nic wspływającego na rozgrywkę się nie zmieniło.

Chwalisz się czy żalisz? GGC to nie PB, bez dowodów możesz sobie pisać co chcesz.

W EAsy nie ma posad a rozbawiła mnie twoja znikoma wiedza, nadal mam banana na twarzy widząc ten "modern polish".

Opublikowano

Dlaczego nie warto? Półtora roku temu było mniej rzeczy, map itp. Co z tego, że znajdą się lasery, df'y, duale czy jakieś pirackie kegi? W końcu po coś to zrobili, napewno nie po to, żeby się na to patrzeć, tylko tego używać. Co z tego, że większość Kruszakusów, Hendelów itp. wyzywa od Tonic, Laser, Df noob... i co niech sobie mowia a slowami nie zmienia, że ktoś przestanie tym grac. Co z tego, że trafi się cheater i wiekszosc z Was pisze ze co nie wejdziecie na serwer to jest cheater, guzik prawda. Jak będzie to wychodzisz wchodzisz i nie ma 2 minuty Cie nie zbawią od zmienienia rozgrywki. Tak w ogóle to gdzie sie nie obejrzysz w każdej grze są ułatwienia. Nawet tego całego Waaszego LoL'a wielbicie a tam też są różne boty. Więc Ci co w BFH znajdują same minusy i nie potrafią wyciągnąć przyjemności z tej gry to niech wezmą się za kostke rubika czy za planszowki bo tam cheaterow nie ma ani botów.

Ja gram w Battlefielda Heroes'a 2,5 lat może troche więcej i gra jak sprawiała fun tak dalej go sprawia....

Nie warto właśnie, przez takich ludzi jak ty... możemy zagrać 1vs1 (podstawowymi broniami) i zobaczymy czego się nauczyłeś przez te 2,5 roku...

Jesteś zwykłym egoistom, psujesz zabawę innym, bo jesteś za słaby, na granie normalnymi broniami...

I właśnie przez takich ludzi jak ty, BFH umiera (dla mnie już umarło).

Opublikowano

Nie warto właśnie, przez takich ludzi jak ty... możemy zagrać 1vs1 (podstawowymi broniami) i zobaczymy czego się nauczyłeś przez te 2,5 roku...

Jesteś zwykłym egoistom, psujesz zabawę innym, bo jesteś za słaby, na granie normalnymi broniami...

I właśnie przez takich ludzi jak ty, BFH umiera (dla mnie już umarło).

Kolego czy Ty zjadłeś swój rozum? Kto powiedział że używam tych nowych broni? Napewno nie ja i ehh w ogóle szkoda mi słów... Powiem krótko kostka rubika czeka na Ciebie w kiosku już za 7 zł.

Opublikowano

Kolego czy Ty zjadłeś swój rozum? Kto powiedział że używam tych nowych broni? Napewno nie ja i ehh w ogóle szkoda mi słów... Powiem krótko kostka rubika czeka na Ciebie w kiosku już za 7 zł.

Nie znam nikogo, kto popiera te bronie, a nimi nie gra... tak zwane logiczne myślenie, polecam.

Opublikowano

Nie znam nikogo, kto popiera te bronie, a nimi nie gra... tak zwane logiczne myślenie, polecam.

Według Ciebie logiczne myślenie to jest to, że ktoś mówi, a właściwie pisze, że nie ma nic do tych broni to automatycznie używa tych broni?

Polecam też chinczyka fajna planszówka

Opublikowano

Napisałem, że nie znam nikogo kto popiera te bronie, a nimi nie gra...

Ps. Też lubię chińczyka.

Ps2. Polecam makao, ciekawa gra karciana.

Opublikowano

Napisałem, że nie znam nikogo kto popiera te bronie, a nimi nie gra...

No to właśnie taką osobe znalazles

I licz się z tym, że żadne lasery nie są OP bo wystarczy podejsć na bliski dystans i juz jest bezradny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...