Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeciwnicy/team na normalach.

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, siedze na normalach bo nie mam runek, 30 level wbity, 3 ranki zagrane ( 3 winy ^^ ) tylko pojawił się problem, dzisiaj zagrałem bodajże 10 meczów, jakie wyniki? - 9 przegranych, 1 win ;_;, w piątek było super, 12 meczyków, 9 win normal, 1 lose normal, 2 win rankedy, ciągle mi dobiera noob teamy, czemu tak jest?

Nie mówcie że to normalne, tyle wiem, ale dosłownie, CIĄGLE, mecz za meczem ;_; , flame nie ma, ale totalne nooby, np, teraz, Caitlyn 1/8 staty w 30 minucie, 59 farmy, polazła na mida.

Opublikowano

No ale co MY mamy do tego ? Nastała era, że bachory mają dostęp do internetu i gier i zaczynają psuć przyjemną grę, bo nudzi im się w domu. Musisz to przecierpieć, w końcu trafisz na normalne team'y i zaczniesz wygrywać.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No w bronzie czy w silverze NIGDY Ci nie znajdzie teamu bez nawet jednego nooba. W goldzie jest lepiej choć i tak trafiają się boostowane silvery.

Looknij sobie serie Flipińskiego "Tańczący z noobami" i w karzdym odcinku są flamerzy, ale najgorsze co możesz zrobić to z nimi dyskutować.

Moja rada: Miej wyjebane na flamy i jeśli masz w sobie potencjał to carruj.

Opublikowano

Community jest po prostu żałosne jeżeli zasługujessz na więcej to sprawdź jakieś ogłoszenia

i niech cie ktoś wyboostuje z elo hell

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Też tak miałem, że na 10 gier 8 przegranych, ale następnego dnia było już inaczej 10/9 wygranych ;-) Więc to zależy od szczęścia

Opublikowano

Raz wygrywasz,a raz przegrywasz-po prostu masz nie farta.Aby te wojny jakoś wygrywać graj premad'y lub carruj całkowicie gry.

Opublikowano

Kto normalny gra supportem na normalu bez kolegi na linii ? No sory... Idziesz na mida, bierzesz postać która ma niesamowity burst i po sprawie

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

@UP 96 to właśnie na takie dzieci trafia i się kończy jak kończy.. MID Or feed a i tak feeduje :O grasz tam gdzie jest miejsce a nie:O

ps. jak można wykerować grę gdzie 1 feeduje bez umiaru 2 od poczadku jest afk?
Chce zagrać z takim koxem, który sam wygra 3v7

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Ja gram supportem bez kolegi, mam tylko dwóch kolegów którzy umieją w to grać a suppem idę jak mi się nie chce grać normalnie :D

Takie pytanko, co to burst?

Premade całkiem często gram, a jak pisałem, solo sie wycarrować nie da, chyba że team nie nafeeduje to spoko.

Opublikowano

Kto się przejmuje normalami ?

Ludzie chcą sobie testować championów to sobie testują i grają na luzie

I nie słuchaj się ludzi, że nie da się carrować solo, bo do golda możesz spokojnie 90% gier wygrać sam

Burst - Zadanie dużej ilości dmg w krótkim czasie np. annie po 6

i kup runy ;]

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Masz tyle lose ponieważ po dużej ilości przegranych gier coraz bardziej chcesz wygrać , przez co popełniasz wiele głupich błędów . Nooby zawsze się trafiają , jednych się da wyccarować , a drugich nie . Taki już los graczy lola .

Opublikowano

Kto się przejmuje normalami ?

Ludzie chcą sobie testować championów to sobie testują i grają na luzie

I nie słuchaj się ludzi, że nie da się carrować solo, bo do golda możesz spokojnie 90% gier wygrać sam

Burst - Zadanie dużej ilości dmg w krótkim czasie np. annie po 6

i kup runy ;]

Dobra koleś dawaj gramy mecz... 1 typ afk 2 feed a jak support czy co chcesz chce zobaczyć, że wygrasz 9 na 10 meczy HAHA

To jest gra zespołowa w jakiś sensie i musi być jakiś teamwork żeby wygrać bo samemu to możesz grac 1v1

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

No w bronzie czy w silverze NIGDY Ci nie znajdzie teamu bez nawet jednego nooba. W goldzie jest lepiej choć i tak trafiają się boostowane silvery.

Looknij sobie serie Flipińskiego "Tańczący z noobami" i w karzdym odcinku są flamerzy, ale najgorsze co możesz zrobić to z nimi dyskutować.

Moja rada: Miej wyjebane na flamy i jeśli masz w sobie potencjał to carruj.

Przed chwilą zrobiłem jaxem jungle 20/6/25 w silver V mając naprawdę mocno ogarnięty team, więc Twoja teoria o tym, że w każdym teamie jest noob się nie sprawdza ^^ Ogólnie hot streak solo q, tylko w jednym z tych meczy mieliśmy mastera robiącego trochę głupie rzeczy, a i tak dało rade. Ale nie chciałbym dostać np. teamu z ostatniego meczu, biedny nasus ogarniał, ale sam gry nie wygra, a ich MF przyszła sksuć mi blue w 1:50 i oddała fb. ^^

J/w, czasem nooby są w Twoim teamie, czasem w enemy, musisz poprostu starać się, grać do skutku, nie poddawać się - męcz się godzine w meczu, w któym grasz nawet sam, pisz im co mają robić ale NIE FLEJM ICH i może poskutkuje to wygraną przegranej gry. Tak było w moim meczu nunu jungle, jak nasz master mając 3/1 stwierdził że jest OP i do końca meczu łaził solo koło ich respa, czasem zabijał, czasem padał. Pisaliśmy mu, żeby tego nie robił, ale zero efektu. Co z tego wyszło? Prawie przegraliśmy wygraną od początku grę, bo w tf było 3-4 vs 5. Dwa razy uratowałem sytuacje ultem, varus dobrze się pozycjonował, dostawał blood boila i udało nam się to wygrać, mimo że mieliśmy pushnięte inhibowe towery :3

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

No tak, 2/11, 3/12, 0/6 to świetne staty i gupi noob team feeduje. ziomek raz sie uda raz nie. Tyle, losowanie ma jakiś algorytm, dla nas jest randomowe.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

"Dobra koleś dawaj gramy mecz... 1 typ afk 2 feed a jak support czy co chcesz chce zobaczyć, że wygrasz 9 na 10 meczy HAHA

To jest gra zespołowa w jakiś sensie i musi być jakiś teamwork żeby wygrać bo samemu to możesz grac 1v1"

Czasem ci sie zdarzy taki team, ale i tak da sie wygrac... dowodem na to sa elo boosterzy... a poza tym widać, że jak ktos tylko feeduje to go flamujesz... poza tym jest roznica dobra osoba ktora przegrywa linie, a slaba osoba ktora przegrywa linie, bo ta dobra i tak bedzie duzo robila w team fightach mimo ze ma np. 0/5, ale spoko, da sie latwo wygrac tak jak pisales, 1 typ afk 2 feed, ta? 1 typ afk da sie wygrac, a 2 osoby ktore feeduja maja duza farme i sa bardziej feednieci(maja wiecej golda) od przeciwnikow, bo na brazie/silverze nikt nie farmi tylko greeduje na kille i i tak z 5/0 moze miec mniej golda niz 0/5, dodatkowo troche szczescia, bylem w brązie i wiem, że to nie jest tak, że w każdej grze ci sie trafi troll/afk, a feederzy to się nawet na moim goldzie 1 trafiaja czesto

Opublikowano

Zobacze dzisiaj, jak znow bede przegrywac to .. nadal będę grać :3

Mój LolKing dla ciekawych:

( te ostatnie mecze to porażki :) )

Patrząc na twój lolking zdałem sobie sprawę, że to nie wina teamu iż przegrywasz, tylko twoja.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Patrząc na twój lolking zdałem sobie sprawę, że to nie wina teamu iż przegrywasz, tylko twoja.

No a kogo innego ? Najlepiej winę zwalić na team, bo co. Ludzie nie mają w zwyczaju przyznawać się do porażek, więc zwalają winę na innych. A Twój LOLKing, nie powala :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Człowieku, wytłumacz mi jak mam mieć dobre staty jak każdy mnie jedzie na skilla bo moje fajne teamy ich feeduja ? :)

Dla tych którzy myslą że nie umiem grać, prosze zobaczyć mój ostatni mecz Fiorą. :)

Opublikowano

Człowieku, wytłumacz mi jak mam mieć dobre staty jak każdy mnie jedzie na skilla bo moje fajne teamy ich feeduja ? :)

Dla tych którzy myslą że nie umiem grać, prosze zobaczyć mój ostatni mecz Fiorą. :)

Tak, 1 dobra gra = OMG PATRZCIE GRAM LEPIEJ OD KARZDEGO KRACZA OMG SOŁ SKIL

Nawet jeżeli team ich feeduje to nie możliwe, żebyś miał takie staty. Rozumiem - bardzo chujowe staty supportem gdy twój team feeduje, no ale lee sinem czy innymi tego typu champami? Serio?

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...