Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Wbijanie na serwery Minecraft!

KarolMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BEZ SENSU? CO TY TU MI GADASZ? NA SERWER MOŻNA WBIĆ TYLKO PO LAJKNIĘCIU FANPAGE I WIELE OSÓB MI PISAŁO ABY PORADNIK BYŁ TO JEST!

CHYBA, ŻE KASUPEX COŚ ZMIENIŁ, ŻE JUŻ BEZ LAJKÓW DZIAŁA SERW TO SORRY :P

mca.png
Opublikowano

Jesteś głupi czy takiego udajesz? Nie dosyć, że to pewnie ustawione, bo nie sądzę by istniał plugin który po lajkowaniu wykrywa nick gracza i dodaje go do WL .... chyba, że serwer ma keyloggera który czyta wszystko co ja pisze, ale to także nie możliwe ..... przestań robić z siebie kretyna ...... pamiętam cię jako mojego gracza, za czasów mojego dołączenia do sieci zrobiłeś spam na forum bo dałem tobie bana, potem dostałem opiernicz od ekipy tej sieci za twój spam i musiałem ręcznie go kasować. To, że taki ktoś jak kasupex cię przyjął, to chyba jesteście na tym samym poziomie. Ostrzegałem go przed tobą ... widzę nic sobie z tego nie robił i choć dla całej ekipy starego CraftersX byłeś debilem, który nie powinien istnieć na tym świecie to on cię przyjął .... ciekawe ciekawe. ..... kto by przyjął takiego 9latka albo mniej na serw ...... ale naprawdę obaj się do siebie dobraliście, jeden łamie regulamin karząc wbijać na fanpage, drugi łamie regulamin spamując w swoim temacie żeby go każdy oglądał na 1 stronie na MPC, oczywiście moderatorzy sobie nic z waszych działalności nie robią, a szkoda bo obaj byście zostali wykasowani z MPC raz na zawsze ....

Podsujmujmy : Kretyn zaprasza kretynów do lajkowania fanpage admina, co nie jest wcale wymagane ....

Wszystkim jesteś znany jako KarolSuperNoob który potem wyemigrował w KarolMistrzNobów.

Pozdrawiam. Xanter :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...