Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zmiana ikonki !?!?

Satoko Hisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej. jak to zmienic? sciagalem rozne programy do zmiany ale moj problem polega na tym ze W OGOLE ten plik nie ma ikony, jest tylko biale okienko zamiast niej... w kazdym programie pisze ze jej nie ma a w wlasciwosciach nie da sie zmienic ikony...

Opublikowano

Plik który ma być ikoną musi być w formacje [*.ico]. Inaczej nie możesz go użyć chyba, że użyjesz programu co w locie zmienia format z np. [*.jpg] na podany wcześniej.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

wait, zmieniłeś rozszerzenie z *.bat na *.exe? przecież to nie będzie działać. w necie znajdź program bat to exe compresor czy jakoś tak i tam będzie można dać chyba ikonkę.

Opublikowano

pliku .bat ktory zmienilem na .exe i chce dodac mu ikone

To jeśli ikona jest w odpowiedniej rozdzielczości po wybraniu jej zmiany będziesz dasz katalog w którym masz swoją ikonę i wszystko powinno być dobrze. U mnie działa.

wait, zmieniłeś rozszerzenie z *.bat na *.exe? przecież to nie będzie działać. w necie znajdź program bat to exe compresor czy jakoś tak i tam będzie można dać chyba ikonkę.

On nie powiedział że rozszerzenie zmienił. -,-

Opublikowano

dzieki dziala ! :D

Opublikowano

dzieki dziala ! :D

To trzeba było od razu napisać, że zmieniłeś tylko rozszerzenie. Myślałem że przekonwertowałeś -,-

Sorry DnaloPub za niesłuszną uwagę. :)

Opublikowano

albo jeszcze.. wiecie jak usunac wirusa z tego .bat? bo jak skanuje to wykrywa go

Bo taki plik przeważnie jest wykrywany jako wirus. To przez polecanie jakie narzuca.

Opublikowano

jeśli chcesz napisać wirusa to użyj innego języka. bat się do tego nie nadaje.

Niee o to chodzi. :D Jemu ten plik jest wykrywany jako wirus. ;P I tak będzie jak masz polecania typu NET STOP czy coś. :)

Dobra widzę Wy się rozumiecie... Bo ja z postów Satoko Hisa już nic nie rozumiem. :P

Opublikowano

Niee o to chodzi. :D Jemu ten plik jest wykrywany jako wirus. ;P I tak będzie jak masz polecania typu NET STOP czy coś. :)

Dobra widzę Wy się rozumiecie... Bo ja z postów Satoko Hisa już nic nie rozumiem. :P

hmm. faktycznie chcialem na poczatku z bat zrobic cos co wylaczy komputer, ale sie okazalo ze to wirus takze pytam w jakim jezyku mozna latwo napisac wirusa ktory nie bedzie tak prosty do wykrycia

Opublikowano

chodzi mi o to że się nie nadaje bo tam jakiekolwiek polecenie jest wykrywane jako wirus (np. mouse,disable)

cholerka. a co polecasz latwego i zeby byl prosty wirus do napisania?

w dziale autoit masz temat szkodnik czyli syf jak ich mało czy jakoś tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...