Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria]Droga do platyny

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, przyszła na mnie kolej, będę tutaj wstawiał ss'y moich gier w złoto 2 ( wtedy kiedy pisałem temat, zapewne niedługo będzie złoto 1, a może nawet platyna:) ) żeby nie było, będę wstawiał wszystkie gry, nawet te w których feedowałem, jeżeli byście mogli określić co robiłem źle, albo mieli jakieś pytania, to piszcie pod tematem, to znaczy... wiadomo, że odrazu każdy będzie wytykiwał błędy, że to i tamto, że mało farmy, ale o to mi chodzi;)
(Pzdr. dla osób którzy mówią, żeby w 30 minucie mieć 300 farmy, tak nawet na mistrzostwach zawsze nie mają, bo wszystko zależy od jakiej gry, dodatkowo ja jestem w marnym silverku a nie w jakimś diamondzie, a z tego co wiem, to większość osób ma ustalony próg 30 minuta 300 farmy i flamią jak ktoś ma mniej, a sami nawet w brąziku nie mogą dobić do 200 w tej minucie;) oczywiście nie wszyscy, szanuje was, platyny oraz diamondy)
Lolking(żeby nie było, że coś ukrywam:D):

http://www.lolking.net/summoner/eune/36503235#history

Poprzednich gier nie mam, bo dopiero teraz zacząłem robić ssy, jak zapomne zrobić ss odrazu po grze, to wyśle wam z mojej historii gier SS
Historia:
Gra 1(Orianna)

14aa1k.jpg

Gra 2(Ezreal)

1rq1ee.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...