Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Hamachi !

mrBreakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

Ostatnio formatowałem komputer i gdy następnego dnia instalowałem hamachi wyskoczyło mi okno ''Błąd podczas połączenia z silnikiem''... póżniej zrobiłem tak jak w pewnym poradniku. Wszedłem w Start i wpisałem services.msc i gdy próbowałem uruchomić tam hamachi poprzez właściwości wyskoczył mi błąd ''System Windows nie może uruchomić usługi LogMeIn Hamachi Tunneling Engine na komputerze Komputer Lokalny

Błąd 1053: Usługa nie odpowiada na sygnał uruchomienia lub sygnał sterujący w oczekiwanym czasie.'' Nie wiem o co chodzi i PROSZĘ O POMOC

W załączniku daję screen'a jak to wyglądało ;P

Z góry dzięki. Pozdrawiam

post-829263-0-96793400-1381083221_thumb.png

Opublikowano

regedit > logmein hamachi taka ma byc nazwa, nie moze byc nic wiecej dopisane itp prawy na pustym polu, gdzie macie installdir itp i wartosc ciagu > nazwij plik wartosc dokladnie: EngineConfigDir
Teraz mozesz juz wlaczyc spokojnie przez services.msc, pozdrawiam was ziomeczki ;)

Opublikowano

regedit > logmein hamachi taka ma byc nazwa, nie moze byc nic wiecej dopisane itp prawy na pustym polu, gdzie macie installdir itp i wartosc ciagu > nazwij plik wartosc dokladnie: EngineConfigDir

Teraz mozesz juz wlaczyc spokojnie przez services.msc, pozdrawiam was ziomeczki ;)

Mógłbyś to jakoś bardziej opisać, co trzeba robić po kolei? :P Byłabym wdzięczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...