Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bug 5 tych samych championów vs 5 tych samych championów

M00n3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy diamenciki , platyny , ja sam graliśmy , na 100% bany są tylko dla modyfikujących klienta gry.

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne to, szczególnie kiedy run blitzcranków idzie w ruch =D. Zabawa jest, lecz proponuje tylko grać na testowych kontach. Zabawa z shaco też jest dobra, szczególnie kiedy każdy znika :D. Zapewne RIOT usunie to, bo według nich będzie to niszczenie, lub bezsensowność gier na coustomach/aramach..

8372383248.png
Opublikowano

Zapewne RIOT usunie to, bo według nich będzie to niszczenie, lub bezsensowność gier na coustomach/aramach..

A ja coś czuje że oni to zostawią. Znaczy się tego buga usunął ale na customac wprowadza opcje właśnie takiego śmiechowego grania.

Bo tak naprawdę od kiedy wpowadzili oficjalne aramy to na customach nie ma juz sesnu ich grać( a dawniej one tylko z tego słyneły.)

Opublikowano

Osoba która modyfikowała klienta , ale zakładała gre z nowego konta dostanie bana na głownym swoim koncie ?

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

@up

Nie... Przecierz skąd oni mogą wiedzieć któe to twoje głowne kąto. Ale mi sie wydaje że Riot raczej nei bedzie za to banował bo może jest to ta "modifikacja klienta" ale to dziala tylko na customach gdzie raczej nikomu to nie przeszkadza a ile daje to frajdy :D.

A tak btw grałem z pięcioma sydrami i ona tam ma ope utla bo te kuleczki brane sa od kazdej sydry czyli dmg w chuj duzy.

Opublikowano

Powinni zrobić taki tryb... Chodźmy zrobimy petycję do Riotu! :D Grałem 2-3 gry, zajebiście :D Najgorzej jak 5x Ashe na 1lvl Cię zaatakuje :/ 5x Kryt od Ashe to nie miłe przeżycie :/

Take it easy my friend

Opublikowano

Epickie przed chwila grałem 5 kartusow, po 6 dopiero to sie działo i sampowanie scianami zajebiscie riot pownien to na zawsze zostawić na cusotamch, bo tak naprawdę od kiedy wprowadzili oficjalny tryb aram to nie ma sesu grac na customach bo one dawniej własnie slyneły z aramów ale teraz po ce je robic skro jest domyslnie taki tryb. Mam nadzieje że riot tego nie bedzie zmienial tylko naprawi to tak zeby bylo to legalne, bo teraz trzeba cos tam plikami pozamieniac a to nie jest zgode z ich regulaminem.

Ale i tak to jest fajne taka świeżość jest tearz w lol'u bo pomyślcie ile mopżna różnych połeczeń teraz robić :D

Aram= Random Match, Customy się przydają na wszelkiego rodzaju ustawki, czy testowanie postaci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...