Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są wojny na pl1 we VRU?

solidny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ŚWIRY I ICH "KOX" garbus , i sprzedawca KTOŚ

Tak na vru wszyscy maja wojny z świrami . Dlatego polecam ci MMO

Na MMO wszyscy mają wojne z KTS .. <_<

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Zmieniłem firmę z MMO na VRU aby tępić świr to zrobili mi banite. To się nazywa honorowa walka. ;)

Co do firmy to również Ci polecam MMO, ranga jest wiele niższa niż na EIC, a zabawa przednia. Jest na MMO wielu naprawdę spoko ludzi i ogólnie nie ma jakiś większych wojen. :)

Opublikowano

Zmieniłem firmę z MMO na VRU aby tępić świr to zrobili mi banite. To się nazywa honorowa walka. ;)

Co do firmy to również Ci polecam MMO, ranga jest wiele niższa niż na EIC, a zabawa przednia. Jest na MMO wielu naprawdę spoko ludzi i ogólnie nie ma jakiś większych wojen. :)

Napomknę jeszcze jedno, jeśli ubijesz tępisz garbusa na palladium to nie ma opcji żeby przyleciał sam i sie bronił zaraz pojawia sie z swoimi murzynami. A jeśli nawet murzyny nie pomagają to zaczyna spamić i pisać jak to nie stoisz na porcie gdy on lata :D

Wiec solidny zawijaj do MMo znajdz klan i tęp świrów :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Świry to gimbusy jak ZUO czy Botor, chociaż ZUO umie grać i nie spierdala z klanu jak bije go wroga pchełka :P

Niestety jak FE bez klanowiec ich denerwuje to dostają ADHD... Kiedyś trzeba zmienić firmę na chwilę, zrobić duży

wylot i pobić tych cieniasów, wtedy mogą spierdalać z klanu do woli ale i tak mamy ich na plusie :-)

Dołącz do EIC czy MMO bo pchanie się tam gdzie nie potrzeba jest niezdrowe :P

pyhvh7E.png

Opublikowano

Alez wy placzecie. Nie chcecie wojny to jest cos takiego jak dyplomacja :*

Hater's Gonna Hate

Pozdrawiam Emerytowany Exited

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

na mmo rządzi KAT :) a na vru nikt swir nietepi bo to koxy i nawet swir ma z vru mmo i eic :)

Nie rozśmieszaj mnie :D Te botki z pall rządzą na MMO ? hahahaha .... oni są słabi jak nie powiem co :D

Gram na MMO i widze co się dzieje, albo co sie działo ;)

Niedawno klan ABAR miał wojny z klanem GST i klanem GF. Topowe klany. GST sie rozpadło, a GF nie latało.... Widać kto jest top ;) Dla mnie ABARki są i były najstabilniejszym klanem na MMO. Nigdy sie nie rozpadli i zawsze są w TOP 10. A klan juz jest chyba z 5 lat ;)

Ja latam jako bezklanowiec. Mam 22 lvl, wiec wiem i widze jakie klany są mocne ;) A w ABARZe jest na prawdę kilku koksów :P Pamietam jak zarządca ABARu i Pancev, we 2 robili jak chcieli 7 GST, wiec nikt mi nie powie, ze są słabi.

To chyba jedyny klan który nie dał dupy i sie nie sprzedał ŚWIRom i ich napierdala równo.

• 1 rok później...
Opublikowano

<_< Witam, moze od razu zamienic temat na "wojny na pl1 EIC,VRU i MMO"  - osobiscie interesuje mnie MMO, bo sa tam klany takie jak RKZ , H2 czy FNX ktore leja swoich po plecach z obcymi firmami . Jakie klany maja z nimi wojny , bo ponawalal bym tych "kozakow" z jakas dobra ekipa .Wiem ze PTP ,REN i ET lubia ich trzaskac , ale podobno ostatnio malo graja .  :mellow:  Ma ktos jakis pomysl??

Opublikowano

<_< Witam, moze od razu zamienic temat na "wojny na pl1 EIC,VRU i MMO"  - osobiscie interesuje mnie MMO, bo sa tam klany takie jak RKZ , H2 czy FNX ktore leja swoich po plecach z obcymi firmami . Jakie klany maja z nimi wojny , bo ponawalal bym tych "kozakow" z jakas dobra ekipa .Wiem ze PTP ,REN i ET lubia ich trzaskac , ale podobno ostatnio malo graja .  :mellow:  Ma ktos jakis pomysl??

Osobiście mam problem jedynie z RKZ.. Myślą, że są panami serwera, a jak się ich znajduje bez ekipy to nie mają szans.. Dużo klanów ma wojne z RKZ z tego co widziałem (w tym ja). Mimo to RKZ ma za dużo kupionych kont, żeby jakoś sensownie się z nimi bić i bez SFE nie ma co próbować. Jeśli masz SFE spokojnie możesz się z nimi bić. 1 vs 1 pokonasz każdego bo oni nie mają wgl. skilla. Po za tym 60% MMO Ci pomoże ich rozwalić.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Osobiście mam problem jedynie z RKZ.. Myślą, że są panami serwera, a jak się ich znajduje bez ekipy to nie mają szans.. Dużo klanów ma wojne z RKZ z tego co widziałem (w tym ja). Mimo to RKZ ma za dużo kupionych kont, żeby jakoś sensownie się z nimi bić i bez SFE nie ma co próbować. Jeśli masz SFE spokojnie możesz się z nimi bić. 1 vs 1 pokonasz każdego bo oni nie mają wgl. skilla. Po za tym 60% MMO Ci pomoże ich rozwalić.

Wiem ze RKZ to takie " kozaki w grupie" i sam ich 1 vs 1 klade nawet na pojedynczych boostach (nie jestem SFE-jeszcze brak 4 herców) , sek w tym ze przewaznie lataja po 2  -  4 konta , ale pojawila sie nadzieja bo Psychopata MMO (Nemesiss) z ET uruchamia klan po wakacjach - narazie wiekszosc sie wczasuje  :D , wiec pewnie do nich dolacze .PTP i REN tez maja sie niedlugo pojawic na mapach wiec bedzie wesolo  :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To wilki się jeszcze trzymają? boże jak grałem 2 lata temu to pamiętam że latały 

Wilki się trzymają i mają się bardzo dobrze :)

Opublikowano

z tego co słyszłem to Ł^G ma z S@D, a reszta nie wiem.

Łowcy istnieją? Tak samo jak sady? o.O To chyba jakieś reaktywacje bo jak kończyłem grać to już ich nie było, przynajmniej tak pamiętam.

AK ma kilka wojen m.in. ze ŚWIT i Wilkami

Chodzi o te Wilki gdzie prowadził Assasin? Klan flaxow :p tylko Assasin sensowny koleś

1.jpg

Opublikowano

Łowcy istnieją? Tak samo jak sady? o.O To chyba jakieś reaktywacje bo jak kończyłem grać to już ich nie było, przynajmniej tak pamiętam.

Chodzi o te Wilki gdzie prowadził Assasin? Klan flaxow :P tylko Assasin sensowny koleś

Assasin dalej jest zarządcą, a klan nie jest już takim klanem flaxów jak kiedyś, bo kilka osób z tych co latają to pierwsza 100 PL1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...