Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dead Island

slimmed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, mianowicie podczas grania w Dead Island po 5 minutach gry włącza się samoczynnie Windows Media Player, a czasami zdarza się to nawet jak nie gram.

Komputer:

System: Windows 7 Ultimate (32 bit)

Procesor:AMD Athlon II X3 450 Processor 3.20 GHz

RAM: 4 GB

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9600 GT

Myślę, że ktoś mi pomoże, ponieważ to naprawdę wkurza.

Opublikowano

Wpisz w oknie uruchamiania "msconfig" i zobacz czy przypadkiem nie masz tam WMP. Na 99% jestem pewny, że go tam nie będzie (;P), ale trzeba to najpierw sprawdzić. Ok teraz musisz zobaczyć w harmonogramie zadań czy przypadkiem ktoś Ci nie zrobił psikusa i nie dodał tam uruchamiania WMP po jakimś czasie. Harmonogram a dokładniej zaplanowane zadania znajdziesz w Panelu sterownia. No teraz właśnie powinieneś rozwiązać swój problem, ale jeśli nie to jest jeszcze trzecia możliwość. Możesz mieć ustawiony skrót klawiszy który uruchamia WMP. By to sprawdzić musisz kliknąć na jego ikonę PPM i wybrać lokalizację pliku. Gdy otworzy Ci się okno z lokalizacją klikasz na ten plik PPM i patrzysz czy przypadkiem nie masz tam ustawionego skrótu klawiszowego. jeśli tak to czyścisz linijkę i zatwierdzasz. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...