Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF] Jak odkryć, że ktoś ma cheaty w BF Play4Free?

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem,że dużo osób ma problemy z zauważeniem cheaterów na serwach,bo większość myśli,że jak ktoś kogoś nie ściąga na hita czy z daleka z pistoletu to nie ma aima co za tym idzie nie ma cheaterów i większość osób jest właśnie przez to w błędzie wystarczy oglądnąć ten filmik przykładowy:

I przez takie pały co modyfikują to serwer staje się nie stabilny i przy tym ciężej nam się gra przez właśnie tego typu ścierwa...

I to nie skill człowieka,a czyste oszustwo przez które w większość sytuacji człowiek nie powinien dednąć,a jest inaczej...

Opublikowano

Ameryki nie odkryłeś, wiedziałem od tym od dawna, pełno ludzi tak robi ;/

Jednak dobrze, że wstawiłeś ten filmik, njapiewniej się czują tacy ludzie z 30lvl, bo potem jeszcze bezczelnie naz wyzywają od hackerów jak się ich zabije, albo jak napiszesz, że ma cheaty to będą sę sypały teksty typu lol, get a skill albo m n XYZ clan.

Najłatwie jest to rozpoznać takim sposobem - podchodzisz gościa od tyłu trzymając się końca mapki tak, aby nie miał możliwości Cię zobaczyć, jak się obróci i Cię rozwali, to już nie ma wątpliwości i zostaje nam zgłaszanie.

A i żeby było lepiej, ponad miesiąc temu zgłosiłem kilka takich "skilowców" i podałem nawet link do yt z nagraniem (a filmik ustawiłem tak, że mogą go obejrzeć tylko osoby z linkiem), efekt?

Do dziś dnia 0 odsłon -.-

436951440626370320491.png

Opublikowano

No ja wiem,że ameryki nie odkryłem,ale niektórzy mają problem z wykryciem,bo ja nie mam problemu.I jak zazwyczaj gra się gra i nagle pojawi się taka osoba na cheacie i ja pisze to na czacie to albo piszą ,że nie ma cheaterów,albo się ze mnie śmieją bądź mnie jeszcze wyzywają.Dlatego właśnie napisałem tego posta,aby uświadomić innych,bo większość idzie tylko na statystyki hs.Także takich cheaterów jest mnóstwo na serwach nie raz ciężko znaleźć czyściutki serwer jak nie taki pseudo skill to aimbotter chociaż aimbotów trochę mniej napotykam.I większość rzeczywiście tego typów stosuje w clanach.

Dlatego też napisałem i wskazałem ten filmik,że nie opowiadam jakiś bajek wyssanych z palca,bo już mnie to irytowało.Do tego na ten temat jest kompletna cisza...

A na dodatek na oficjalnym forum bf-a za to jest kompletna cezura i temacik moment znika.

Opublikowano

Bo większość osób tak robi i nie chce się podkładać, a druga część ludzi to takie nieogary w teamcie, że nic z tego nie rozumieją :P

Ja często gram z radarem, to lajtowo, ale też zawsze daję sobie pkt do niewykrywalności i jak ktoś mnie namierza, chociaż nie ma takiego prawa to już wiem z kim gram.

Najwięcej takich ludzi gra z tego co zauważyłem na sharqui rush, bo na omanie czy innych już tego od dawna nie widzę, ewentualnie jeszcze na myanmarze jest to takie perfidne, zresztą na tej mapce grałem może z 4 razy...

Już wolę niech ludzie mają sobie te ich macra, mi to nie przeszkadza bo 1 strzał i leżą, w sumie podobnie jest z tą taką, co pokazałeś na filmie z taką różnicą, że oni mają to wszystko aktywowane i jak dedam ich raz, drugi, trzeci to już się wnerwiają i aktywują aima :P

Ja tylko jednego nie potrafię zrozumieć - po co?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Podkusił mnie link w filmiku i chciałem sprawdzić jak się gra z tym modem, nawet się nie uruchomił i po minucie dostałem bana xD Teraz mam pytanko, dlaczego nie na wszystkich serwerach mnie wywala z gry ?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

No tak to już jest, chociaż wg. mnie nie banują go bo myślą, że nagrał ten filmik na PTE (chociaż do tego trzeba być idiotą by tak myśleć). Polecam obejrzenie 1 i 2 części filmiku, do którego link wstawił Cheyenne, gdyż podsumowując bana niedostanie się wtedy gdy robi się to z głową i PB nie złapie. A gracz, który potrafi grać i wynikiem tego jest duża celność zostaje zbanowany, tu oczywiście można nagrać filmik z umiejętnościami i złożyć wniosek o unbana.

0md2yZl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...