Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] ahri zapomniana postać league of legends

QQQQQx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wcale nie widze ahri na rankedach jak i normalach czemu nikt nią nie gra?? czemu ona taka słaba?? i te przeliczniki? może riot ją buffnie tak ? według mnie champion do usunięcia

euio.png

czaje

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba jesteś trollem tak jak grasz w Silver V to się nie spodziewaj że ludzie będą takimi postaciami grać bo oni co najwyżej umieją grać OP

Ahri jest strasznie mocnym pickiem na mida jak ogarniasz i jest często banowana i jak pickowana w wyższych dywizjach

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

dobra nie pieprz głupot jest tak słaba że by ją leona zabiła sama

całus słabe dmg

kulka słabe dmg

duszki są słabe

tylko ulta ma dobrego ale nic nie robi z niego

euio.png

czaje

Opublikowano

To jest kolejny troll temat. Nie sądzę, że w platynie II nie ma ahri.

@Down: To jest Landiago (Platyna II)

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Albo troll albo bronze. To jest najłatwiejsza postać do wyjścia z bronze/silver. Pozatym jest bardzo często grana.

Opublikowano

Jak zobaczyłem ten temat to zwątpiłem w inteligencję graczy lola...

Ekhem Ahri jest jedną z najczęściej banowanych postaciach na poziome GOLD I i wyżej. Odpowiednio dostosowany build do jej burst combo, jiej ogromne zasięg no i oczywiście super pasywka mogą spawic że spokojnie da zabić 1vs1 tanky junglera/midera. Dodatkowo posiada świetny escape mechanizm, co czyni ją trudną do zgankowania. Jeżeli uważasz że jej kulka zadaje mały dmg to może najpierw nią traf?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nikt nie gra ahri...

Grali na lcs'ach, grają na rankedach i na normalach więc nie pisz durnych tematów a także, że jest słaba, bo to głupota do potęgi..

Opublikowano

Ahri to mój main, a na rankedach można nią carrować spokojnie..

Ogromne DMG w late.

Adc na 1 combo

Świetny ult do pozycjonowania sie w teamfight,

Gram rankedy i z tego co widze jest co drugi mecz (pewnie na bronze 5 jej nie ma bo by jej nie ogarneli...)

Opublikowano

Kurwa mać nadal nie ogarniacie? To jest troll z platyny II.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Nie wiem co w tym śmiesznego @lunatyx. Koleś z platyny przegrał mecz ahri, bo ludzie mieli o 5 lvl większy od niego, sfeedował ich i nic im nie robił, a teraz to jest dla niego nie wiem jak śmieszne, że ludzie tłumaczą, że ahri ma w chuj op dmg, zajebisty escape i na lcs'ach była ciągle banowana. Jak ludzie nie umieją trollować to się niech za to nie biorą <_< .

Opublikowano

haha co za zjeby :D Łykacie trola jak młode pelikany

Typowy spamerek. -.-

@top

Naprawde? Ahri jest to niespotykany pick w grze? Niezłe żarty, na poziomie gold/plat są to dobre picki na niektórych championów, szczególnie jak załapie małego feeda i nie ma w przeciwnej drużynie jakiegoś "WOW" tanka, to gra wygrana.. :rolleyes: Champion do usunięcia, prosze.. :huh:

8372383248.png
Opublikowano

dobra podyskutujmy o jej przelicznikach które są fatalne!! taki całus ma 0.3 AP a powinien mieć 1.0 conajmniej bo to gówno nic nie robi

euio.png

czaje

Opublikowano

Dzieciaczku możesz pickować dowolnego championa, ja i tak ahri Cię poskładam. Jeżeli nie ogarniasz combo to może dla Ciebie to noob champ, w moich dłoniach to jest maszynka do nabijania killa ;)

Zhardas_eune_55_7_logo.png

Opublikowano

Aż tyle osób dało się złapać na ten troll? Dobre.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Dzieciaczku możesz pickować dowolnego championa, ja i tak ahri Cię poskładam. Jeżeli nie ogarniasz combo to może dla Ciebie to noob champ, w moich dłoniach to jest maszynka do nabijania killa ;)

Widzisz landiago ile daje podpis pod avkiem i liczba postów :D?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

człowieku ja ją nawet banuje żeby ktoś z mojego teamu nie wzioł tego useles śmiecia tak jak mówie postać do kasacji albo do buffa

euio.png

czaje

Opublikowano

człowieku ja ją nawet banuje żeby ktoś z mojego teamu nie wzioł tego useles śmiecia tak jak mówie postać do kasacji albo do buffa

zgadzam sie z tobą. po co brac jakies gunwo ktore ma escape tylko z ulta i wszystko zalezy od charma

on ma racje przyznajcie mu ja w końcu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...