Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WarRock

auri19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano mam problem z wr problem polega na tym że nie mogę odpalić wr za pomocą drugiej karty graficznej po naciśnięciu prawym przyciskiem na myszy przeciągnięcie myszy na obcję [uruchom za pomocą procesora graficznego] potem na obcię procesor invidia o dużej wydajności po naciśnięcia na to wyskakuje mi takie okno panel sterowania invidia

Link:http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww68.zippyshare.com%2Fv%2F31616641%2Ffile.html&h=YAQHWNE7W

post-305231-0-45099300-1381015182_thumb.jpg

Opublikowano

Nie za bardzo znam się na czymś takim, ale widocznie nie masz dostępu (geniusz xD)

Jak można to uruchomić jako administrator to uruchom tak i spróbuj pobrać najnowsze stery.

Zobacz też, czy wszystkie kabelki są podpięte (w przypadku PC)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

bable nie bo mam laptopa windows 8 jak coś i jak ustawiam w panelu sterowania nividia to nic sie nie dzieje jest dalej tak samo

sterowniki są naj nowsze

Opublikowano

Skoro masz dwie karty to powinna byc opcja wylaczenia jednej z nich w BIOS'ie. Sprobuj tego. Wylacz zintegrowana i wtedy bedziesz uzywal tylko tej drugiej. Mozesz tez pobawic sie ze starszymi sterownikami bo czasami tak jest ze lepiej dzialaja starsze sterowniki (jesli chodzi o ta gre to akurat bardzo czesto).

I czy jestes na koncie administratora? Bo jesli nie masz uprawnien to mozliwe ze nie jestes. W tej sytuacji przelacz sie na admina.

Sprobuj tez wejsc w panel sterowania nvidia i pogrzeb w ustawieniach.

Opublikowano

ta to najpierw powiedz mi jak wejść w bios windows 8 na laptopie asusa 2013 bo nie mam czegoś takiego jak delete przy wł

komputera żeby wejść w bios

Opublikowano

nie da się

tab musiałem rozkręcić komputer i wyciągąć dysk twardy w tedy ukazał mi się bios ale w biosie nie da się wyłączyć grafiki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...