Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikneła Mi Tygra

Nyguss3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc tak jak w temacie .

Bylem na Modzie i wystawialem sklepik na tobole poki zakladalem bylem przekonany ze mam ta zbroje po 3 h gdy wbijam zbroji nie mam? ani nie wystawilem ani nie wyrzucilem co sie moglo stac.?

sacaebqfkdag_t.jpg

Opublikowano

Prawdopobnie masz buga, albo po prostu hack usunął Ci eq ... Licz na to iż to BUG- temat zbędny proszę o plusa i zamknięcie tematu

to zle liczysz i kurwa przestań się w moderatora bawić.

@najpierw powiedz czy to pl czy prv, może miejsca nie miałeś i wyleciała na ziemie? albo wystawiles ja w sklepie i ktos szybko kupil..

Opublikowano

Niemożliwe, że zniknęła ^^.

A jak to wytłumaczyć?

Po prostu czasami gdy zamierzamy coś zrobić, nagle o tym zapominamy i kompletnie nie wiemy co to było.

Może byłeś bardzo zajęty wystawianiem, mogłeś ją przez przypadek wyrzucić, ale tego nie pamiętasz. :)

Bo w inny sposób tego wytłumaczyć się nie da, tym bardziej, że to global.

To je amelinium, tego nie pomalujesz :P.

Opublikowano

Bardzo dziwny przypadek, być może wyrzucałeś śmieci i tygra też poleciała? Może niechcący włożyłeś do depo albo przełożyłeś na inną postać. ;d

gnYrBkB.png

Opublikowano

Jeśli jest to PL, największe prawdopodobieństwo jest takie, że albo ją przypadkowo gdzieś włożyłeś, albo ktoś zna passy do Twojego konta i ukradł.

Ewentualnie, napisz do supportu, jeśli to był jednak bug, to mogą Ci pomóc.

Opublikowano

Myślę, że autor obwinia za to kamermoda. Jeśli ściągałeś moda ze strony głownej kamera to na 100% nie ma tam żadnego keyloggera czy innego syfu.

ex

Opublikowano

Nie obwiniam Kamera ^^ Przestawiac nie przestawialem , gdy wystawialem sklep to chyba mialem wlaczana gre przez 5min i jestem pewny ze byla ta zbroja , no ale coz nie bede rozpaczal za zbroja to tylko gra :P dzieki wszystkim

sacaebqfkdag_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...