Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początek gry - Co i jak ?

No Stale Pale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hellow, moi drodzy userzy

Dzisiejsze moje pytanie odnosi się gry Aion, gry mmorpg

Jak zauważyliście u mnie zawsze ( w drugim temacie) jest kolorowo ^^

Przechodząc do rzeczy- Potrzebuję paru wskazówek

A mianowice:

Kim grać - Moje zapytanka

Potrzebuję WOJOWNIKA - magami, assasinami, surami lubie grać ale w tej grze mam ich w ten tego kieszeni ...

WYMAGANIA :

• MUSI TO BYĆ WOJOWNIK ALE TAKI Z JĄDREM- Jak pie*dolnie ze skilla to się GM ''przestraszy''
  • Oczywiście postać ma być (Gram w to po raz pierwszy więc zrozumcie) Tania taka nie, że eq jakby GM okraść , ale takie (mało potrzebne do PVP chyba, że mnie wnerwiają) do expa dosyć dobre - takie żeby questy wykonywać normalnie i poexpic po dropić również nie jakieś eq ulepszone (np do +9 Metin2 ^^) tylko takie wiecie normal. Nie wiem co pisać to kręce ...
  • Oczywiście prosiłbym o wytłumaczenie normalnie a nie np ''To weź sobie Charater, ma dobre siny buffy i jak rypnie cric to potrawi nawet ...''

Proszę również o to aby mi podać instrukcje do początków-

Aby to nie wyglądało tak, że zrobie postać i będe czytał questy

wyłącze gre i ją odinstaluje.

Proszę o nie podawanie linków wytłumaczenie swoimi słowami-Za pomoc do tych 2 rzeczy dam nie limitowane ''+''

JESTEM TU NOWY- DRUGIEGO* PLUSA JUŻ MAM <3

Opublikowano

Skoro potrzebujesz wojownika to jedyną postacią dla Ciebie jest.. Wojownik :) Nie ma innej postaci walczącej w zwarciu ( niby assassin, ale pisałeś że chcesz wojownika ) ^^ Jest - Warrior, Scout ( ja wiem.. zwiadowca? ), Mage, Priest ( kleryk ^^ ), Artist ( bard ) i Engineer. Dwie ostatnie doszły niedawno. Skoro chcesz woja to bierz woja :) A co do wyboru profesji to masz do wyboru Glada i Templara. Templar najlepiej radzi sobie z bronią 1h + tarcza, a gladek 2h :). Czy jest tanią postacią to tego Ci nie powiem ponieważ długo w tą grę nie gram, a sam wybrałem gunnera (engineer). Z tego co się dowiedziałem to podobno gladek fajnie radzi w pve solując, a w pt jest świety za to przy mass pvp jest już gorzej ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

CheaTOver- dzieki ''+'' dla cb, ale napisałeś mi to bardzo chaotycznie-mógłbyś mi napisać początek gry wojem jakieś te wstępne misje skille?- i dokładnie ten Gladek to przy wybieraniu postaci pisze Gladek?

JESTEM TU NOWY- DRUGIEGO* PLUSA JUŻ MAM <3

Opublikowano

Osobiście wojem nie grałem, ale gram wspólnie z kumplem który tą klasą gra. Zaczynasz jako normalny wojownik z bronią 1ręczną ( nie wiem kiedy jest już 2ręka ) i tarczą. Przy 9 lvl (prawie 10) otrzymujesz misje od chyba drzewa z tego co pamiętam ( Duże drzewo które gada, misja jest zaznaczona jak misje fabularne czyli złotą strzałką ) oglądasz filmiki, potem walczysz z mobkami i na końcu wybierasz profesje :) jeśli grasz po angielsku i nie znasz języka to wystarczy śledzić tekst i opcje które możesz wybrać w poszukiwaniu 2 słów - Gladiator, Templar. Po wyborze profesji możesz udać się do 1 miasta, albo skończyć wszystkie misje na tej początkowej mapie. Wszystko to dotyczy Elyosów :)

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...