Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Bot (A) Lot v3.0

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak użyć bota do sprzedawania części/modyfkacji?

Wbijasz do tuningu mechanicznego w garażu, zaznaczasz opcję bota, i zostawiasz, a on ci sprzedaje (przejmuje kontrole nad kursorem, więc w tym czasie nie można nic innego na kompie robić)

Opublikowano

Wszystko działa, tylko jest jeden problem gdy klikam STOP lub bot sam zakonczy np. kupowac pakiety kart wyskakuje mi program nfsw przestał działac, jest tak za każdym razem, nie wiecie o co chodzi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego gdy sprzeda 10 umiejętności to przechodzi do konsoli powerup i się wyłącza. Źle go ustawiam czy coś?

Wchodzisz do sklepu z umiejętnościami, przełączasz na magazyn i naciskasz "Start" w oknie bota.

Okno gry masz na widoku?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Okno mam cały czas na wierzchu. Wszystko działa do momentu sprzedania pierwszych umiejętności potem wychodzi porostu z tam tond.

Już wszystko działa nie wiem o co chodziło ale działa.

Opublikowano

Ja to samo mam co kolega ;] Czasami sprzeda umiejętności 2 razy a za 3 razem przechodzi do konsoli power up 

Bot nie jest doskonały ;) A jego działanie zależy również od obciążenia komputera (program przechwytuje kursor myszki), jeśli sprzęt jest obciążony to mogą występować małe błędy.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie wiem nadal co daje funkcja mystery pack, mnozy kupione paczki, czy o co chodzi ?

Kupuje pakiety kart za 100 k igc.

Opublikowano

Kupuje pakiety kart za 100 k igc.

Nie tylko te za 100k, bot umożliwia kupowanie dowolnego pakietu (należy pamiętać, że bot KUPUJE pakiety, więc należy posiadać odpowiednią ilość środków na koncie).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam problem 
Zamiast sprzedawania czesci lub umiejetnosci odrazu przechodzi do opcji powerup

jeszcze opcja z wyscigami drag wsystko ladnie pieknie ale rozpedza mi sie do 230 i zaczynasz tak jakby sie machac wszystko przegrywa :D 

Opublikowano

Mam problem 

Zamiast sprzedawania czesci lub umiejetnosci odrazu przechodzi do opcji powerup

jeszcze opcja z wyscigami drag wsystko ladnie pieknie ale rozpedza mi sie do 230 i zaczynasz tak jakby sie machac wszystko przegrywa :D

Ustawiłeś tryb gry w oknie i rozdzielczość 800x600?

Konfiguracja bota do sprzedawania części:

- wybierz opcję z rozwijanej listy

- przejdź do opcji tuningu w kryjówce

- naciśnij start

HB5fLf7.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sandbox team escape :),a gdy próbuję odpalić przez sandbox'a wyskakuję ''podczas uchamiana aplikacji wystąpił błąd.Jeśliprogram nie zniknie skontaktuj się z centrum pomocy.''Jak to rozwiązać?

Opublikowano

Sandbox team escape :),a gdy próbuję odpalić przez sandbox'a wyskakuję ''podczas uchamiana aplikacji wystąpił błąd.Jeśliprogram nie zniknie skontaktuj się z centrum pomocy.''Jak to rozwiązać?

Pierwsze okno musisz uruchomić przez sandboxa, a drugie w tradycyjny sposób. Później teleportujesz się do ucieczki, zapraszasz kierowców do grupy i naciskasz start.

Powinno śmigać.

PS. Przy aktualnie dostępnych cheatach lepszym rozwiązaniem będzie użycie funkcji "Team Escape Bot" z trainera od GMZ:

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

Aktualna publikacja bota:

http://www.mpcforum.pl/topic/1216058-25052014-nfs-world%E2%84%A2-bot-a-lot-v34

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...