Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ruskie TD premium i pytanie

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.W związku z promocją na ruskie TD (SU-100Y I SU-122-44), którą lepiej kupić? Mam 3,5k golda, więc mogę kupić SU-122-44 lub SU-100Y + załoga 100%. Który z tych TD ma lepszy zarobek/fun?

2. Która linia HT jest lepsza, francuska czy niemiecka?

Opublikowano

ja gralem przeciw SU-100Y, jest bardzo dobrym dt nie moglem 5x przebic pancerza (strzelalem w przod), a jak mnie juz dojrzal to polecialem na jednego shota...
co do HT to zalezy czy chcesz isc w niemieckiej przez D.W 2, VK 30.01 H jest dla mnie lipne, poniewaz bardzo latwo go rozwalic z boku i jest wolny... jak chcesz pozniejsze tiery to polecam niemieckie HT.
Co do francuskich to ich nie znam, nigdy nimi nie gralem ale polecam ci i tak niemieckie

Opublikowano

ja gralem przeciw SU-100Y, jest bardzo dobrym dt nie moglem 5x przebic pancerza (strzelalem w przod), a jak mnie juz dojrzal to polecialem na jednego shota...

co do HT to zalezy czy chcesz isc w niemieckiej przez D.W 2, VK 30.01 H jest dla mnie lipne, poniewaz bardzo latwo go rozwalic z boku i jest wolny... jak chcesz pozniejsze tiery to polecam niemieckie HT.

Co do francuskich to ich nie znam, nigdy nimi nie gralem ale polecam ci i tak niemieckie

tak się z ciekawości spytam, czym grałeś że go przebić nie mogłeś?

ja polecam su 122,dobre, szybkostrzelne działo, nawet jak spotkasz np. e75 to przeładowujesz odłamki o walisz co 6s :> niestety miękka płyta także trza się trzymać z tyłu z dobrym camo

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

@Up

Np. ja SU-100Y nie przebiłem T-150, nie wiem jak. Co do wyboru to niektórzy mówią, że SU-100Y jest lepsze bo to takie 6-tierowe ISU-152, natomiast 122-44 ma lepszy pancerz, który może coś odbić, ale częste są strzały za 0.

Opublikowano

Posiadam SU 122-44 I jestem bardzo zadowolony,zamieniłem SP i nie żałuję decyzji i polecam. -Średnio na bitwe wygraną 2,5k dmg- rekord chyba 4 tys z kawalkiem miałem

Opublikowano

1.W związku z promocją na ruskie TD (SU-100Y I SU-122-44), którą lepiej kupić? Mam 3,5k golda, więc mogę kupić SU-122-44 lub SU-100Y + załoga 100%. Który z tych TD ma lepszy zarobek/fun?

2. Która linia HT jest lepsza, francuska czy niemiecka?

su -122-44 naprawdę dobra maszyna !

Odpowiedź nie została dodana, ponieważ została napisana zbyt szybko.

Czyli za szybko pisze .?

su100y to ja przebijam t1 . Wiec nie wiem gdzie ty w niego waliłeś o_O

Opublikowano

su -122-44 naprawdę dobra maszyna !

Odpowiedź nie została dodana, ponieważ została napisana zbyt szybko.

Czyli za szybko pisze .?

su100y to ja przebijam t1 . Wiec nie wiem gdzie ty w niego waliłeś o_O

Pewnie w osłonę działa. Ta osłona jest magiczna w cholerę. Reszta czołgu jest papierowa.

shoob.png

Opublikowano

walilem w przod, stug III z dzialkiem 7,5 VI tieru

W takim razie na 99% trafiłeś w osłonę działa, jeżeli to to dzialo, co myślę. Su-100Y jest ogromnym papierowym bunkrem.

Z pierdolnięciem i niezniszczalną osłoną.

shoob.png

Opublikowano

@up jak chcesz na 100%- to 200 golda, jak 90% to 20k srebra. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Wytłumaczę to po chłopsku, na pierwszym perku u dowódcy mam naprawę, ale chcę mieć żarówę. Co mam zrobić żeby po dropnięciu mieć na tej żarówie 100%? Wziąć drugi perk, wbić go na parę % i oba zrzucić?

Opublikowano

Wejdź sobie w zakładkę załoganta(dowódce), klikasz "usuń" i patrzysz ile zostaje Ci procent. Tak musisz wziąć drugi perk i wbić mu parę procent jak na zdjęciu. Pozdrawiam. Screen pomocniczy nmwb.jpg

Uploaded with ImageShack.us.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Co chwila tego popierdoleńca rzuca na T8 i T9, ale daje radę. Na jakieś 20 bitew nim, z 5 miałem na T7. Na szczęście ma świetne camo, dobre przeładowanie i mobilność, dzięki czemu daje radę nawet przy tym zjebanym MM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...