Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasze rekordy

Djabelny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Abakan 216 range kill. I teraz mam pytanko. Czy wy podajecie w range killach czy dodając około 50 metrów? Jak jest poprawnie

nie wieże daj link do profilu lub ss

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba polubiłem szturmowca :D

Takie tam z AEKiem bez kolby i ze Stingrayami :D

8vube8.png

Dodam tyle: Dajcie Mi do tego M145, to bez kolby wyciągne staty 30-40/0-5 :D Przecież to jest najlepsza samopowtarzalna snajperka na szturma. 55 w głowę na 80m to sporo.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Kolejny raz pobiłem swój rekord Aekiem :Dkbod6h.jpg

Gość BainBug(30lvl) w następnej rundzie sapał do mnie, że mam czity.

Opublikowano

@up OMAN OMAN OMAN bla bla bla, nie tylko oman jest w grze, najwięcej killi uciągniesz tam gdzie jest więcej ludzi na mniejszej powierzchni, i są długie rundy chyba logiczne co ??

Czyli sharqi gorączka, ewentualnie mayanmar tam jest krótka runda ale za to dużo ludzi w jednym miejscu :D

Opublikowano

Głównie w ostatniej fali przy A leci najwięcej. Najlepsze, że gość z 85 spinał dupsko, że mam czity :D.

A na karkand rush snajperem to już masakra. Tam są takie kampy, że ja walę.

Oman jest spoko, ale to Dalian rządzi. Nie ma baserape, praktycznie zero kampy na igli.

Opublikowano

Ale wy cieniasy jesteście :P z tego co widze większosc ludzi nabija pro staty na helce a ja mam dla was drobna rundke medykiem z Sharqi Rush

qbso.png
Dokładny score z tej rundy wynosi 21279 i jak mi nie wierzycie zobaczcie na profil :)
i jeszcze jeden z M5K
ejft.png
I jeszcze jeden bodajże grałem z P90
op7r.png
Cieniasy :D
Opublikowano

@up Nieźle ci poszło :) Widzę też że masz moje dwie ukochane gry na pasku zadań :D (Gothic, Fallout <3 )

A tak przy okazji: Jaką kolbe do auga polecacie? próbowałem tym durnym Thunderboltem zmniejszyć odrzut, ale efekt był wręcz odwrotny 8S Mam precyzyjną z którą jest lepiej.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Kup tą po bufie db kolbe tanią którą zwą taktyczną i aug jest jedną z celnielszych broni chyba kosztuje 1999f ( kolba taktyczna oczywiście ) .

@down jaki wyzszej klasy przesadzasz poprostu jest troche lepszy.

Opublikowano

Ale wy cieniasy jesteście :P z tego co widze większosc ludzi nabija pro staty na helce a ja mam dla was drobna rundke medykiem z Sharqi Rush

qbso.png
Dokładny score z tej rundy wynosi 21279 i jak mi nie wierzycie zobaczcie na profil :)
i jeszcze jeden z M5K
ejft.png
I jeszcze jeden bodajże grałem z P90
op7r.png
Cieniasy :D

Jakie ty masz dodatki do P90 ?

Opublikowano

@Ahmed, na omanie nigdy nie wyciśniesz takich statów jak na sharqi rush. Tylko na rej mapie tak zrobisz. Ja nie lubie jej bo za duzo ludzi 1 miejscu a na omanie ludziuw jak mruwkuch na całej mapie.

Opublikowano

xqim.jpg

Moja pierwsza gra AUG-iem <3 Ta broń wymiata :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...