Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [Autorski] [Skrypt] Skrypt #1 - Blokuje TnT na naszym serwerze!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dzisiaj do pokazania wam Skrypt #1 - Blokuje TnT na naszym serwerze!

Komendy:

/tnt - pokazuje co nalezy wpisac - brak permisi

/tnt on - włacza TnT na serwerze - tnt.kontrola

/tnt off - wyłącza TnT na serwerze - tnt.kontrola

Administratorzy z permisią tnt.kontrtola mogą stawiać tnt nawet jeśli jest ono wyłączone :D

Link:

http://pastebin.com/5txJDAZ9

Opublikowano

Na forum było już kilka takich skryptów, a różnicą jest imię autora. Fajnie, że tworzysz skrypty, tylko lepiej wymyślić coś oryginalnego, a przynajmniej nie tak prostego, a tym bardziej powtarzającego się ;)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Na forum było już kilka takich skryptów, a różnicą jest imię autora. Fajnie, że tworzysz skrypty, tylko lepiej wymyślić coś oryginalnego, a przynajmniej nie tak prostego, a tym bardziej powtarzającego się ;)

Wiem że to niewiele ale za nic nie mam pomysłu. Lecz umiem pisać "trudne" skrypty :D

Opublikowano

To napisz skrypt na gildie, generator świata, albo może WorldGuard w Skript? Co tam jeszcze, skrypt na kopalnie (coś w stylu MineResetLite), może Hardcore, tylko taki porządny - silniejsze moby, warunki pogodowe wpływające na stan zdrowia. A może nowe moby? Tzn., wygląd ten sam, ale jakieś super umiejętności. Oczywiście możesz też napisać coś w stylu Citizens. Pomysłów są setki, więc nie mów, że nie ma :D

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Skrypt do niczego. Było już tego w pizdu. Nie hejtuję, ale to jest do niczego :) Jak umiesz pisać trudne to napisz trudny ;)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano
Cześć ;)

Potrzebuję pomocy, gdyż mam problem ze skryptem a dokładnie z jego częścią. Wszystko działa poprawnie oprócz 1 lnijki która psuje wszystko:

if block below event-block has {_money} named "{@Money-name}":
if block below event-block can hold {_item}:
remove {_item} from the player's inventory
add {_item} to the inventory of block below event-block
give player {_money} named "{@Money-name}"
remove {_money} named "{@Money-name}" from the inventory of block below event-block

Chodzi o tą pierwszą linijke z IFem. Wydaje mi się że wpisałem to w nieodpowiedniej kolejności ale nie wiem jak to naprawić

Opublikowano

Kolejny beznadziejny skrypt.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...