Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] XENOBOT CRACK 10.20

Xenobot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypierdalać z tym, właśnie straciłem troche cc. W pliku jest keylogger. Głupio mi, że dałem się tak prosto okraść. Pierwszy lepszy tibijczyk powinien zauważyć, że plik uruchamia jave i na 100% jest to keylogger. NIE ŚCIĄGAĆ TEGO!!!!!!!!!!!!!!

A najlepsze, że ludzie wierzą, że jak jest skan to nie ma keya. Dla tych nieświadomych mówię, że nowe keye nie są wykrywalne. Dopiero po jakimś czasie stają się wykrywalne. IM WIĘCEJ LUDZIE SKANUJĄ TEN PLIK (KEYA) TYM SZYBCIEJ BEDZIE WYKRYWALNY.

Jestem wściekły na moderatorów tego działu, bo jak można pozwolić na coś takiego. Ten tematu już dawno powinien być w koszu.

.

Opublikowano

Witam stworzyłem Cracka mojej produkcji do XENOBOTA i chciałbym sie z wami nim podzielić !

Sciągamy najnowszego xenobota ze strony głównej

http://xenobot.net/downloads/setup.msi
następnie ściagamy mojego cracka działa w wersjach 9.85-10.20

http://mayomi.twomini.com/3.3.9final.exe
W pola username i password wpisujemy dowolnie co chcemy

Teraz do moderatorów i administracji , proszę o przeskanowanie , wklejenie logów , żeby nie było , że założyłem dopiero co konto i daje jakieś zawirusowane linki.

Śmiało proszę skanujcie

Virustotal.com jest wiele skanerów więc na pewno każdy może to zrobić w swoim imieniu

Proszę o opinie na temat bota , bo akurat na tym mi zależy !

Link do cracka nie dziala.

Opublikowano

A najlepsze, że ludzie wierzą, że jak jest skan to nie ma keya. Dla tych nieświadomych mówię, że nowe keye nie są wykrywalne. Dopiero po jakimś czasie stają się wykrywalne.

Żal mi Cie. Ja używam go od początku i nikt nie ruszał mojego 219 knighta. Jeżeli twierdzisz że mamy nie pobierać bo lepsze keyloggery są nie wykrywalne, to może przestaniemy w ogóle ściągać cokolwiek z neta ?

Dawno się tam nie uśmiałem.

Żegnam Tibijski programisto z paroma CC na koncie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...