Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] A wy jak trzymacie swoje konsole ?

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Zbieram ważne dla mnie informację na temat dbania o konsolę.

Jak najlepiej trzymać konsole, w pionie czy poziomie ?

Stąd moje pytanie bo nie raz się spotkałem z opiniami ludzi którzy mówią, że lepiej trzymać w xxx a inni że w xxx opzycji.

A w jak trzymacie swoje konsole i dlaczego ? ( chodzi tutaj o Xboxa)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Temat powinien być w dziale Xboxa a nie tutaj, nie wszyscy w pogaduszkach mają Xboxa (w tym ja) i mało kto Ci pomoże.

Ale żeby nie było spamu, to trzymaj tak, żeby wlot powietrza nie był zatkany i nie leżał na żadnych dywanach, wykładzinach etc.

21515.jpg

Opublikowano

U mnie xbox stoi w pionie. :v

U mnie tak samo , a ps3 używam jako jasiek pod głowę.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ja trzymam w poziomie bo mam taką szawkę. Nie ma to większego znaczenia, chodzi o to abyś miał wylot powietrza dobry

Opublikowano

Konsola nie może stać na jakichś wykładzinach, dywanach itp. najlepiej żeby była w poziomie w przewiewnym miejscu, żeby była czyszczona co jakiś czas i będzie dobrze.

Opublikowano

Konsole są zrobione by mogły strać lub leżeć wiec to jest bez różnicy.

Ważne by był dopływ powietrza i co jakiś czas wytrzeć z kurzu ewentualnie przedmuchać sprzężonym powietrzem

Opublikowano

Konsole są zrobione by mogły strać lub leżeć wiec to jest bez różnicy.

Ważne by był dopływ powietrza i co jakiś czas wytrzeć z kurzu ewentualnie przedmuchać sprzężonym powietrzem

Też prawda ale różnica jest wtedy gdy np. postanowimy kupić pastę termoprzewodzącą i kupimy bubla, taka pasa pod wpływem ciepła może zacząć ściekać po podzespołach stojąc w pionie :)

Naturalnie zarówno MS i Sony na to sobie nie mogą pozwolić i nie ładują byle bubla co pozwala na bezpieczne ustawienie konsoli w pionie.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...