Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Możliwość sprawdzenia ile rp kupiliśmy od początku konta ;)

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W końcu się dowiedziałem i myślałem, że tego było mniej... 13 miesięcy:

"Witaj ponownie
Udało mi się uzyskać dla Ciebie całkowitą kwotę wydanych przez Ciebie pieniędzy na to konto:
281.29 PLN"

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

281.56 PLN

raz albo dwa razy kupowałem psc ostatnio doładowałem sms bo jestem leniwy, i ogólnie raczej doładowywałem smsem, anyway dobrze że tak mało, 300zł to i tak sporo ale jak na gre od prawie początku, bo konto założone w s1 a zacząłem grać jakoś w okoliach 1/4 s2 do dziś więc to dosyć mało :)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Witaj Carving.

Są to kwoty:

264.28 PLN

5.00 EUR

:)

"Explosion first, questions later."

Pozdrawiam!

Naavle,

Riot Games Player Support

Myślałem że będzie więcej :)

Opublikowano

pozdro jak mozna na gre tyle kasy wydac,przeciez to impossible . Nie wiem co wam np dadza jakies skorki przeciez to nie daje zadnego skilla tylko inny wyglad postaci , żenua . przeciez 2,5k zł to mzoesz sobie jakis dobry skuter kupic czy wydac np na ubrania czy cos w tym stylu . Ja gram bez kuowania RP i jakos do tego GOLD-a I doszedlem a kolega wydal 280zł i nie moze z brazu wyjsci

Opublikowano

pozdro jak mozna na gre tyle kasy wydac,przeciez to impossible . Nie wiem co wam np dadza jakies skorki przeciez to nie daje zadnego skilla tylko inny wyglad postaci , żenua . przeciez 2,5k zł to mzoesz sobie jakis dobry skuter kupic czy wydac np na ubrania czy cos w tym stylu . Ja gram bez kuowania RP i jakos do tego GOLD-a I doszedlem a kolega wydal 280zł i nie moze z brazu wyjsci

1. Mi np. lepiej gra sie ze skinem :D

2. 280 zł wydal na skiny bo lubi a co do tego ma dywizja ^^

x

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którym przeszkadza to że ktoś wydaje kasę na tą grę bo przecież ta gra jest darmowa. Zakładając że mam rozegranych około 1700 gier każda licząc po 30 min daje około 850 godzin. Jak bym kupił jakąś grę nawet jakiegoś RPG to zapłacił bym około 100 zł i spędził bym przy niej no maksymalnie 100 godzin(zakładając że przeszedłem ją z 2 razy), ale większość gier wydawanych teraz jest maksymalnie na 30 godzin i taką grę kupował bym raz na dwa miesiące. Grając w lola wydam od czasu do czasu + kupie sobie jakiegoś humblebundle za 1 $ i tak jestem dużo kasy do przodu.

Ale niektórych musi boleć to że wydaje na darmową grę a i tak jestem w srebrze :)

Opublikowano

Słuchaj, gry mmorpg(w tym przypadku League of Legends) to jakieś tam hobby tak?

To jest po prostu hobby, to czy ktoś ma skina nie świadczy o tym że osoba ze skinem jest lepszy od osoby nie kupującej RP.

Rozumiem, że możesz nie pojmować jak ktoś może wydać ponad 2.5 tyś zł na grę w którą może pograć za free, ale już nie rozumiem myślenia tego typu że ktoś jest w brązie to nie może kupować skinów, bo jest słaby czy coś.

Skiny to są takie umilacze żeby ta postać którą lubisz mogła używać nowych animacji,dźwięków i lepiej wyglądać.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...