Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]"Ups! Coś poszło nie tak!"

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maszyna jest za słaba na tyle osób bo dzisiaj praktycznie przez chwilę można korzystać z forum, bo pisze, że serwer jest zbyt obciążony..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Dobrze, temat można zamknąć. Powodem "Ups...[...] " było i (w dalszym ciągu jest) obciążenie dedyka 4k/5k userow jest powiedzmy ok ale jak wskoczy do 6.4k to już są cyrki. Pozdrawiam i dziękuję za dyskusje:)

Opublikowano

Dobrze, temat można zamknąć. Powodem "Ups...[...] " było i (w dalszym ciągu jest) obciążenie dedyka 4k/5k userow jest powiedzmy ok ale jak wskoczy do 6.4k to już są cyrki. Pozdrawiam i dziękuję za dyskusje:)

Błąd wyskakuje nawet jak jest mało osób na forum.

Technik niby jest a leży do góry jajami ;s

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam, że jak się zaloguje to mam widoczny tylko pierwszy dział "Programowanie Cheatów"? Jak się wyloguje to wszystko jest normalnie a gdy zaloguje to tylko widać 1 dział. Sprawdziłem na innym komputerze i to samo :C

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Przy budżecie mpc myślę, że dałoby radę wykupić lepszy serwer, a jak nie to zawsze można zrobić dobrowolne dotacje ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...