Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - finał

Igluskas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

expeek wygrał w losowaniu! Jego nagroda to: Chuj w buzie! Gratulujemy! Kolejne losowania odbędą się za rok, przy kolejnych mistrzostwach. Jeszcze raz gratulujemy i żegnamy!

Koniec, dali juz nagrody

A to ten spamer! PS To ja to pisałem :) Tzn. to ja pisalem ze expeek wygral championship thresha

@down: 3:0 SKT, nic ciekawego.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
  • Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak btw gry się zaczęły od 6 i mój budzik też nie chciał współpracować, ale na psiaka zawsze można liczyć :D

Wrażenia mocno średnie, ta amerykańska publiczność jest... drętwa :/

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Royal miało 0 szans, SKT jest najlepsze, dopiero od tego roku taki skład działa jako T1 więc w końcu ujawnili się na międzynarodowej scenie. Każdy z nich reprezentuje jakieś osiągnięcia, każdy z nich jest rozpoznawany jako ten lepszy od innych (może prócz supporta), a 3/0 w finale, do tego gry do 20 min to na prawdę wyzwanie. Gz. Od samego początku obstawiałem SKT T1.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Czekalem do 5 na mistrzostwa, zaczalem ogladac 1 mecz i zasnalem... :angry: Tyle wygrac.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

a można gdzieś powtórke z meczu zobaczyć ?

Ew. wpisz Wolds 2013 Final

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

SK o dużo,dużo lepiej zagrało ten mecz,po prostu ich konkretnie rozbrojli,czekam na kolejne mistrzostwa(tak chodzi mi tu o występ MyM'u)

Opublikowano

Nice work u did! Now go faker dance!

Wstałem specjalnie w weekend o 5 rano żeby to obejrzeć, wszystkie mecze były jednostronne i nudne.

SKTT1 dominuje.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Szczerze? Nic nie było ciekawego, po pierwszym meczu odechciało mi się tego oglądać, bo gra była jednostronna. Czekałem także na jakieś kody, boosty cokolwiek, lecz RIOT chyba nie stać, na wypuszczeniu pare kodów na zwykły avatar, czy też jeden skin, prawda? -.-

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...