Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Centis [Dedyk] [Easy]

VinkleyBat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram na servie jesli nie ma sys ulepszen zaczynajacego sie od broni 75. Bo system ulepszen od broni 75 zniecheca wielu graczy.

Cos w ogole dodaliscie od siebie ? Bo chyba jestem slepy

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Hm obczaje z nudów choć w metinie jestem starymmm wyjadaczem z dużym doświadczeniem w grze to mimo wszystko wbije i się pobawię.

@edit

Wbiłem zagrałem i standard derin.

Pod easy to nie podchodzi exp leci wolno.

Fakt yang leci w miare ale exp juz nie.

Kto chce moze sie pobawic ale na nic wiecej jak narazie radze nie liczyc.

mojasygnan.png

Opublikowano

Boze... To co tu sie dzieje to jakas parodia. Zaczne od tego, ze HA jest kompletnym debilem, kupil dedyka wrzuil pliki derina i chce hajsu... Po drugie chodzi do gimnazjum, napisales "juz" czy to znaczy, ze 1 klasa? Jak dla mnie 1 ddos i pada, masz kupiona zapore? No chyba nie. Po trzecie przed znakiem interpunkcyjnym nie dajemy "SPACJI". Po czwarte, kazdy negatywny wpis w tym temacie konczy sie idiotyczna, siegajaca poziomu inteligencji parapetu wypowiedzia admina. Po piate, to jest prezentacja i kazdy moze wyrazic swoje zdanie na temat tego gowna. SERWER SZCZEGOLNIE ODRADZAM!

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Nie musisz grać. !
Zawsze będzie coś zmienione nie tak jak ty to uwazasz ze ooo jejku głupi ten serverek trzeba go udupic tylko tyle potrafisz !?
Moze ty robiles więcej serverow.
A to jest mój pierwszy server !.

Serwer Minecraft !
Survival+Frakcje ! DROP&EXP ze STONE

IP:neyoncraft.yfun.pl

Opublikowano

tak duzo tego shitu startuje (hardów) ze mam juz nawet ochotę grać na gotowcach bo to easy ;]

Widzimy sie na serwie

Nie ma co komentować bo TAKI serwer startował z 150x i non stop startują takie na hamaku :P

"Zablokowałeś" "Przepełnianie rdzenia" ? (tak zwane wywalanie channeli)

Opublikowano

Server już on.
Nie wiem czemu ale nawet ja przez putty nie mogłem sie podłączyc do serva.

Serwer Minecraft !
Survival+Frakcje ! DROP&EXP ze STONE

IP:neyoncraft.yfun.pl

Opublikowano

Serwer widzę dno miały być zmiany a temat nie był w ogóle edytowany. Do tego dochodzi fakt że admin ma 13-14lat :) pozdro z takim syfem temat najlepiej do kosza

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Ten serwer wogle dziala? mam clienta proboje zalogowac wyskakuje "Bląd laczenia z serwerem"

Server już on.
Nie wiem czemu ale nawet ja przez putty nie mogłem sie podłączyc do serva.

On ? dziwne mi nie dziala :O

Opublikowano

to "już" gimnazjum? polecam robić serwer gdy to będą "już" studia albo "już" praca, 13 latek dostaje 2 stówy na miesiąc od mamy i taty i nie ma na co wydać, a tak w ogóle to najpierw robi się serwer a potem startuje, a nie na odwrót, w obecnym stanie serwer powinieneś mieć u siebie na kompie i edytować go tam, 100 derina, jak będe chciał to zagram na derinie, a nie na takim serwerze, który zrzyna pliki, ludzie derina się starali, a ty po prostu pobrałeś pliki... najpierw szkoła, później serwery młody

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

UP

Czytales prezke bo chyba nie. Tresc z prezki (Jeba* hejterow jezeli sie server nie podoba to nie komentuj tylko wypier*alaj)

Server jak server jak kazdy inny gotowiec.

Prezka 2/10 . Brak zdjec sklepow . Brak tabeli bonow . Ulepszacze ?

(Skan latki .... latki brak )

To jest tylko moje zdanie . I z checia wejde na server aby sie pobawic. Mam nadzieje ze bedzie wiecej taki serverow tylko zeby byly naprawiane bugi.

BUM

Opublikowano

Beznadziejny server , male zainteresowanie , ogólnie nie wypal

prezka 3/10

server 3/10 naciagniete az do berlina z lublina

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...