Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio przegladajac fora doczytalem sie o jakims shieldzie i moje pytanie jest takie

Jezeli ten shield funkcjonuje to czy mozna bocic ? Jezeli mozna to czy leca za to bany?

Opublikowano

Bany lecą a hackshield został ulepszony, bany za kazdego bota mozna załapać ;p

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Admin Cienia
Opublikowano

HackShield to system wykrywania programów które ingerują w grę, lepsza wersja gameguarda.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Pewnie ze mozna botowac ^^ ja aktualnie jade na isro bocie bo czekam az bedzie loader do ribota... :( . A jak juz wspomnial Mati557 to zawsze mozesz zlapac bana ^^

Opublikowano

normalne botki mają w miarę luźno. Najwięcej problemów posiadają gf, ponieważ cl nie działa ;D

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

ale ten nowy game guard jest taki dobry ?bo jak wchodze na rev6 to sytuacje wyglada +/- 3000/3500 to oplaca sie bocic? (jakby co to bede uzywal ibota )

EDIT

heh mam problem bo jak wochodze na sro to mimo 2700/3500 auto login mi sie wlancza ....Czekam juz 20min i nic

Opublikowano

Pewnie ze mozna botowac ^^ ja aktualnie jade na isro bocie bo czekam az bedzie loader do ribota... :( . A jak juz wspomnial Mati557 to zawsze mozesz zlapac bana ^^

normalne botki mają w miarę luźno. Najwięcej problemów posiadają gf, ponieważ cl nie działa ;D

Ehh... chlopaki wy mowicie o rusro a temat dotyczy isro...

A z tym gameguardem to pewnie dlugo nie pobedzie jak ze wszystkimi genialnymi pomyslami joymaxa xD. Zrobili cos teraz zeby pokazac, ze interesuja sie legit playerami, a potem znow to oleja ("Historia lubi sie powtarzac").

Admin Cienia
Opublikowano

Złamali w innych grach, to i złamią go tu, właściwie już tylko cl'a rozpracowywują a to kwestia czasu jak sami pisali twórcy sbota.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ehh... chlopaki wy mowicie o rusro a temat dotyczy isro...

A z tym gameguardem to pewnie dlugo nie pobedzie jak ze wszystkimi genialnymi pomyslami joymaxa xD. Zrobili cos teraz zeby pokazac, ze interesuja sie legit playerami, a potem znow to oleja ("Historia lubi sie powtarzac").

nie wiem jak kolega ale ja mówiłem o isro.. :)

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano
Złamali w innych grach, to i złamią go tu, właściwie już tylko cl'a rozpracowywują a to kwestia czasu jak sami pisali twórcy sbota.

nic do rozpracowanie nie mieli ten HS dalej jest po prostu wysyła jakieś informacje pod opcode o nr 2114 nikt nie wie co on wysyła

boty nie powstawały przez parę godzin bo strach co on robi

problem jest taki że joymax źle się do tego zabiera osoby już i tak wybociły ten 100lvl to nie jest sprawiedliwe dla tych co zaczynają od nowa

widzisz wcześniej zmieniali tylko opcode teraz dali nowe zabezpieczenie to już zupełnie coś nowego

Opublikowano

Pytanko czy nadal jest ban 7 dni potem 13 dni a potem perm ??

@ czyli moge cisnąc bez obaw na bocie do pierwszego bana ??

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg