Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Clientmaster, technik, grafik

deatru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
We-want-you.jpg?9d7bd4

Hej! Poszukujemy technika, clientmastera, grafika i webmastera na zaraz! Priorytet stanowi technik oraz clientmaster! Przechodząc do sedna, co i jak.

CZEGO WYMAGAMY OD POTENCJALNYCH KANDYDATÓW;

• Natchnienia, chęci do pracy, dobrej duszyczki i pasji
  • Kontaktu głosowego, sprawny mikrofon ;-)
  • Stałego kontaktu, skype, gadu-gadu, telefon komórkowy
  • Dojrzałości psychicznej*, odpowiedzialności i wywiązywania się z obietnic

CO OFERUJEMY;

• Zdrową atmosferę w teamie
  • Dobra materialne (do uzgodnienia)
  • Zaangażowanie w projekt, zero olewki
  • Stały kontakt (brak problemów przy pracy - po prostu)

KONTAKT H@;

Gadu-gadu;48665088

Prywatna wiadomość forum

Osoby spełniające jednocześnie dwie, lub wszystkie z wymienionych wyżej funkcji powinny się zgłosić do nas bez zastanowienia, albowiem na takich bardzo nam zależy!

Opublikowano

Nie polecam , administracja tego serwera to amatorzy , którzy nic nie potrafia , tylko szukaja teamu ,ktorzy zrobia im caly serwer po czym znajda sponsora i z tego chca mieć 20% zysku.

Chcesz tracic swoje umiejetnosci i doswiadczenie? Nie sadze, nawet tu nie zakladaj.

Opublikowano

Dzieciaczku skoncz juz sie wypowaidac na nasz temat <3;) bo jestes 15 letnim niczym .. nie wtracaj sie w nasz projekt .. narazie :)

Pewnie tak było skoro ma powód żeby się tak wypowiedzieć, nie wierzę, aby @2up chciał zaszkodzić bez przyczyny. Coś się stało, a teraz ktoś nie chce się przyznać. Ja się wtrącać nie będę, ale współpracowałem z osobami, które oszukują i biorą sobie cały projekt dla siebie i wiem, że nie warto ryzykować, a opinię innych zawsze jest lepiej wziąć do serca i przemyśleć niż pisać w ciemno i być oszukanym. Jak coś to jestem neutralny i tyle ^^

@AntyWarn

Przeczytałem i przemyślę ofertę

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

@booooo

Koleś w biały dzień próbował nas okraść z plików, uprzednio banując na teamspeaku. Przejrzyj jego posty na forum i sam zdecyduj, która ze stron jest bardziej wiarygodna. Piąteczka, hej. ;-)

Opublikowano

@booooo

Koleś w biały dzień próbował nas okraść z plików, uprzednio banując na teamspeaku. Przejrzyj jego posty na forum i sam zdecyduj, która ze stron jest bardziej wiarygodna. Piąteczka, hej. ;-)

No i jeszcze kłamie .Ten koleś nawet nie wie co to FreeBSD , szuka teamu , żeby mu zrobil serwer po czym po starcie wszystko wam zabierze i cala kasa dla niego koles mysli. Tyle z mojej strony nie polecam !!!

Strata czasu ! Oszust oszust jeszcze raz oszust .

Opublikowano

@up

że co ? : ) kolego co Ty wgl mówisz nigdy nikogo nie oszukaliśmy teraz sie glupio tlumaczysz bo Ci klastewko nie wyszlo :)
czekales az znajde maszyne i pobanowales nas :) a teraz probujesz po prostu niedopuscic nas do naszego serwera bo wiesz ze to bd klasyk <3;) no ale coz 15 letni czlowiek moze mi mowic kim jestem czy oszukuje ;) mowisz ze jestesmy slabi ? dostalismy dostep juz do vps w ciagu 30 minut - zalogowalismy sie do gry <3 pozdro 600

Opublikowano

@up (all)

Dobra, dobra ludzie.

Może team nie ma najwyższego poziomu.

Jednak to nie zmienia faktu, że ich chciałeś okraść.

A co do tych ludzi, nie każdy ma super umiejętności.

Ale od czegoś trzeba zacząć nie ?

Pozdrawiam

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Opublikowano

Facet, o czym tu dyskutować. Piętnastoletni koleś w biały dzień próbował okraść nas z maszyny, nie udało mu się i zaczął obrzucać nas błotem w naszych własnych threadach. Śmiech na sali.

Opublikowano

#Aktualizacja. Poszukujemy priorytetowo CLIENTMASTERA & QUESTERA. Jeżeli znasz się na czymś, pod co mógłbyś być podpięty jako CLIENTMASTER lub QUESTER. Zgłoś się na gadu-gadu w głównym wątku lub na prywatną wiadomość.

Opublikowano

CO do poprzednich wypowiedzi :) mówicie ze nie mamy wysokiego poziomu ? :) wiem tyle ze postawilismy serwer gotowy do logowania na testy dla administracji w ciagu chwili doslownie chwili :).. teraz pozostala edycja :)

Opublikowano

CO do poprzednich wypowiedzi :) mówicie ze nie mamy wysokiego poziomu ? :) wiem tyle ze postawilismy serwer gotowy do logowania na testy dla administracji w ciagu chwili doslownie chwili :).. teraz pozostala edycja :)

jarasz się postawieniem serwera?

aw@ przemyślę sytuacje,ale widzę że profesjonalność to wasza dobra strona

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Nie polecam , administracja
tego serwera to amatorzy , którzy nic nie potrafia , tylko szukaja
teamu ,ktorzy zrobia im caly serwer po czym znajda sponsora i z tego
chca mieć 20% zysku.

Chcesz tracic swoje umiejetnosci i doswiadczenie? Nie sadze, nawet tu nie zakladaj. Naprawde nawet Pakera nie chcieli dać powinienem to miec na tacy od nich.

Opublikowano

tak ?

Powiedz mi co to za Clientmaster, który nie zna żadnego packera !

Powiedz mi co to za Clientmaster, który ma 14 lat i nie potrafi się zarejestrować na forum !

Powiedz mi co to za Clientmaster, który nie potrafi pobrać plików !

Powiedz mi co to za Clientmaster, który nie może się odezwać bo ojciec spi o 20;00.

omg; , zastanów się chłopcze

ς Per aspera ad astra ! ς

ς Through hardship to the stars ! ς

Opublikowano

Powiedz mi co to za wlasciciel ktory karze wsyzstko robic clientmasterowi

co to za wlasciciel ktory nie potrafi uzyczyc pakera powinienem go miec na tacy jezeli poprosze powinienem dostac

co to za wlaściciel ktory nic nie potrafi zastanow sie

Opublikowano

Powiedz mi co to za wlasciciel ktory karze wsyzstko robic clientmasterowi

co to za wlasciciel ktory nie potrafi uzyczyc pakera powinienem go miec na tacy jezeli poprosze powinienem dostac

co to za wlaściciel ktory nic nie potrafi zastanow sie

Co to za serwer,z 50 osobami w zespole, które i tak nic nie potrafią?

Tyczy się to all postów tu.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Nie polecam , administracja

tego serwera to amatorzy , którzy nic nie potrafia , tylko szukaja

teamu ,ktorzy zrobia im caly serwer po czym znajda sponsora i z tego

chca mieć 20% zysku.

Chcesz tracic swoje umiejetnosci i doswiadczenie? Nie sadze, nawet tu nie zakladaj. Naprawde nawet Pakera nie chcieli dać powinienem to miec na tacy od nich.

na jakiej podstawie to kochanie sugerujesz ? :) sponsora juz mamy kotku moj kochany :) tak wiec niewypowiadaj sie o nas jak nas nawet nie znasz;) rozumiesz?, bezpodstawne oskarżanie ludzi to widze Twoja pasja :) .. szukamy teamu ktory wszystko za nas zrobi? :/ nie sadze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...