Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

exp do 75

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka w ile będę musiał zaopatrzyć się pd'ków od 61 do 75? (tych na 1h)? Expie na bigu v2 i będę miał pd z isa czyli w sumie 100% expa

Opublikowano

w v2 na bigu lepiej - jeżeli masz pele exp w v3 na kilka spotów!

Ale bez pele 100% v2 big spot.

Pele - v3 na kilka dużych spotów.

1377985352-U1006379.png

//Bez reklam ts. Dektored.

Opublikowano

Najlepiej by było jakbyś się zaopatrzył w 2 pd zdejmowane na 3h - starczy jak będziesz umiejętnie ich używał.

Ofc zbierasz spota i w momencie gdy jedziesz do rogu zakładasz pd, ubijasz spot i zdejmujesz - sam tak expiłem, jak był event 100% expa + 50% z exp ringa to od 69 do 75 wyexpiłem na pdku zdejmowanym ;)

A zwykłe to myślę że 15 starczy. Jak chcesz zaoszczędzić, to zbierasz spota ubijasz i po prostu - zmiana postaci. Czekasz na resp i od nowa ;) Niby wydaje się głupie, Ale z potką 100% expa na 1h i zdejmowanym pd postać podexpiłem od 40 do 52.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie wiem jak expisz na tym bigu, czy bierzesz całego spota na jeden raz i ubijasz, czy biegasz z nim po rogach. Od Twojego stylu expa także zależy ten czas, lepiej wziąć więcej, niż potem żałować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...