Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który wybrać ?

matizal77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Powiedzcie mi o tych czołgach bo zastanawiam się który kupić T-25,Churchill III ,Su-100Y

Złota mi wystarczy na T-25 i Churchilla III. Te 2 czołgi czy SU ?

Opublikowano

Nie opłaca kupować się czołgów premium V tieru, ponieważ zarabiają porównywalnie do zwykłych V(różnica kilku tysięcy). Lepiej gromadź golda i kup coś lepszego w przyszłości. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Ci T-25, będziesz zadowolony. Niemiecka linia jest jedną z najlepszych, więc od razu podszkolisz sobie załogę pod Leoparda czy E-50M

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Kolega pytał, jaki czołg wybrać z tych, które podał. Być może w przyszłości kupi jeszcze czołg, o czym w zasadzie jestem przekonany. Dlatego dobrze by było wpierw odpowiedzieć na zadane pytanie, a później dopiero dodać swoją podpowiedź ! :)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@up Kolego litoman chcę ochronić nowego użytkownika przed błędem mojego znajomego któremu do czołgu premium 8tieru zabrakło 2,2k golda, ponieważ kupił Churchilla III.Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Jak najbardziej to rozumiem oraz szanuje, plus chwalę chęć pomocy. Jednak jeżeli kto nie boi się wydać pieniędzy na grę, która go wciągnęła, to nie widzę powodów, czemu nie kolekcjonować czołgów premium.

Dlatego autor tematu w moim odczuciu wpierw powinien przekalkulować, czy za niedługo będzie go stać na "zarabiarkę" (VIII premium).

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...