Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe porady do GTA O...

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, grając sobie w GTA Online (czyt. Offline) Po ciężko zarobionych pieniądzach kupiłem sobie garaż, zrobiłem misje i niby się zapisało, lecz co ? wchodzę przed chwilą ponownie do gry, i jeb, niema ani garażu ani mojej "podstawowej" fury, zostawionej w ów garażu.

Tak więc tutaj są małe porady.
Jeżeli dostaniecie misję w której macie pojechać do Los Santos Customs, wybierzcie najlepsza furę wg. Was, bo będzie ona waszym pojazdem przez dłuuuugi czas jeśli chcecie oszczędzać kase. (Takie lepsze fury, jak podróbka Audi R8, Lamborghini, czy inne "wypasione" auta, nie mogą zostać przez was przejęte)

jeżeli chcecie dorobić się kasy, włączcie tryb gry w którym dołączyć mogą jedynie wybrane przez Was osoby, i napadajcie na sklepy w maskach, albo zabijajcie sklepikarza zaraz po oddaniu kasy. I szybko gubcie pościg. Trwa to mniej czasu niż DM czy co innego, a zawsze dostaniecie +/- 1k kasy (tyle że dostaniemy dużo mniej expa)

Jeżeli kradniecie auta, policja zacznie was ścigać gdy tylko zobaczy skradziony wóz, dla tego ważny jest wybór pierwszego auta.

No i chyba najważniejsze... Nie przywiązujcie się ani do postaci, ani do kasy, często gdy zniknie połączenie z "Chmurami" Social Clubu, wszystko co się wcześniej nie zapisało, zostanie stracone. Dla tego polecam sprawdzać czy jest się połączony, robiąc np. zdjęcia.

Aha, i nie traćcie kasy na coś takiego jak tryb pasywny, w którym niby mi nie możemy nikogo zabić, ani nikt nie może zabić nas, bo to ściema, nie raz zostałem rozjechany, rozstrzelany, wysadzony, mając ten tryb włączony. A co gorsza, gdy ktoś już nas goni, nie możemy wyciągnąć broni, dopóki nie wyłączymy trybu pasywnego...

Tyle porad ode mnie

A jeżeli ktoś chciałby pograć wspólnie, niech doda mnie to znajomych na xbl. GT: LenartPL

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...