Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SB

KuTaZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem pakiet sb przelewem (20zł) i dostałem kilka dodatków ; Porshe, Naklejki Audi, Platinum Card , neon i tablice reje. I odebrałem tylko moje porshe a nie wiem gdzie wszystko inne odebrać. I mam jeszcze 1 pytanie czy opłaca się kupywać tą kartę losująca za 4k sb chyba co losuje losowy samochód ?? Mam tylko 4,5k sb i nie wiem czy się opłaca.

PS: Jaki polecacie samochód z klasy A za 4,5 K SB ??

Za pomoc lajki

Opublikowano

Co do Neonu i tablicy jest on w warsztacie z czesciami zakladka/sklep/prezenty naklejki sa w warsztacie z naklejkami na samej górze a platinium card masz w zakladce pakiety kart i masz karte platinium za 0 SB pamietaj jednak zeby otworzyc tylko 1 gdyz kazda nastepna kosztuje 1500 SB

do Klasy A albo Nissmo tak jak up powiedzial lecz musisz czekac na wyprz lub dozbierac 500SB albo Porshe GT2 (997) lecz tez musisz dozbierac 200SB

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Zalezy czy chcesz kupic czy ja masz jak masz to jest w tej samej zakladce co platinium card jest wtedy za 0 SB jak masz ja w pakiecie z SB

Ale jak chcesz ja kupowac ja osobiscie odradzam na 4x jak ja mialem to dostalem Porsche Panamera(zwykly)\Mazda Rx8 (09) Rockport Police\Lotus Evora (zwykly)\BMW 1 serise m coupe (zwykly) wiec tu bym sie na twoim miejscu grubo zastanawial i jednak wolal skombinowac SB na 1 z tych 2 aut podanych wyzej

Und3rsoldier.png

Opublikowano

zalezy pod jaka klase potrzeba ci auta bo ciezko tak wymieniac najbardziej polecam ci poczekac do wyprzedazy kupic cos wtedy

a tak to polecam Toyota MR2 <-- Mistrz klasy B z klasy A poczekal bym na Nissmo lub Porsche co do klasy S za 4K SB ciezko cos kupic wiec nic nie bede polecal do klasy C / D najlepiej kupic Pontiaca Solstick GXP za 500.000 IGC

Co do mnie to by bylo na tyle :P

Und3rsoldier.png

Opublikowano

zalezy pod jaka klase potrzeba ci auta bo ciezko tak wymieniac najbardziej polecam ci poczekac do wyprzedazy kupic cos wtedy

a tak to polecam Toyota MR2 <-- Mistrz klasy B z klasy A poczekal bym na Nissmo lub Porsche co do klasy S za 4K SB ciezko cos kupic wiec nic nie bede polecal do klasy C / D najlepiej kupic Pontiaca Solstick GXP za 500.000 IGC

Co do mnie to by bylo na tyle :P

Jakie Porshe ? :D Jestem w stanie dosłać ten sms 3/6 zł

Opublikowano

Jakie Porshe ? :D Jestem w stanie dosłać ten sms 3/6 zł

No to dośli sms na 3,69zł i będziesz miał równo 5k sb. I kup Nissana Nizmo, nic lepszego nie zajdziesz w A. 911 nie da rady na tych samych partach co Nizmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...