Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z toutchpad'em przy laptopie

JestęMause

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki problem ze mój toutch pad od kilku dni dziwnie działa

-Jak klikam lewym klika mim prawym (a mam w ustawieniach ustawione na prawo)

-Czasami Nie mogę nacisnąc nic (ani włączyć start ani zamknąć przeglądarki ,karty ,gadu gadu)

Zeby wszystko wróciło do normy na krótki czas musze kliknac na klawiaturze (ten znaczek windows) wtedy wchodzę w start jadę
strzałkami do opcji zamknij klikam w prawo i wyloguj

Dodam również ze zainstalowałem nowy system i to samo

Gdy podłączam myszkę nie mam żadnych problemów.

Dziękuję za pomoc.

1384197324-U987940.png

Opublikowano

Może jest on uszkodzony. Możesz również na stronie producenta poszukać aktualnych sterowników do niego i jest zainstalować. Czasami to pomaga. ;)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tzn, że już działa prawidło tak? Czy nadal jest problem? Możesz też w Menadżerze urządzeń odinstalować go i ponownie zainstalować jak problem nie ustępuje. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Teraz jest okej ale ja z nim tak jakoś mam ze podziała z 5 min i znów sie zacina ze moge nim latac po całym ekranie ale nie moge nic wyłączyć włączyć (narazie działa)

1384197324-U987940.png

Opublikowano

Mam taki sam problem dlatego nie korzystam praktycznie w ogóle z touchpada w laptopie. Używam myszki. Problem może leżeć w sterownikach do programu który obsługuje Ci touchpada lub uszkodzonym ze strony technicznej.

Opublikowano

Hmm przed napisaniem teog robiłem wszystkie aktualizacje to może wina sprzętu bo raczej nie systemu jak podłańczam myszke i wszystko śmiga dzięki . Trochę szkoda bo juz jade na toutch z 2 lata : D więc człowiek sie odzwyczaił od myszki no cuś będzie trzeba powrócić do starych dobrych czasów dzięki wszystkim za pypociny pozdrawiam : D

1384197324-U987940.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...