Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PALLADIUM niewidka radarowe programy

BOT24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

ktos z was jest obeznany w palladium staniu na niewidce i zeby konta nie wylogowywalo wystarczylo by miec program co klika i nie wyloguje,

protokoly radarowew jaka roznica miedzy 4 radarowymi a wiecej widac roznice.

czekam na porzadne odp Beda like

Opublikowano

Po co ten temat ?

Jeśli chcesz żeby Cię nie wylogowywało to stań w mgielce zrób konfe full speed+osłonki w dronach i najlepiej załóż romba gdyby Cię jakiś alien bił to zwróci osłonki ;)

Pozdro

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

a dokladniej tuz pod mgielka i se autoitem zrob autoklikacza co jest proste jak dla dziecka z downem masz dzial odpowiedni na mpc ja tak robilem ze ustawialem statek tuz pod mgla zeby nie zjadalo oslon, alienow tez raczej nie bylo i mi jezdzil przypuscmy z 20 jednostek na mapie w prawo czkaj z 1-2 min i z powrotem a pet w ty czasie zbieral a mnie nie wylogowywalo,

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Po co ten temat ?

Jeśli chcesz żeby Cię nie wylogowywało to stań w mgielce zrób konfe full speed+osłonki w dronach i najlepiej załóż romba gdyby Cię jakiś alien bił to zwróci osłonki ;)

Pozdro

pisalem tu nie ma tematu o mgle , tylko stanie na niewidce .

Opublikowano

a dokladniej tuz pod mgielka i se autoitem zrob autoklikacza co jest proste jak dla dziecka z downem masz dzial odpowiedni na mpc ja tak robilem ze ustawialem statek tuz pod mgla zeby nie zjadalo oslon, alienow tez raczej nie bylo i mi jezdzil przypuscmy z 20 jednostek na mapie w prawo czkaj z 1-2 min i z powrotem a pet w ty czasie zbieral a mnie nie wylogowywalo,

mozesz jasniej rozpisac jak mam uzyc tego programu, izapodac link , bedzie like :) z gory dzieki za prace

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...