Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Empire Of Metin #3 - System ewolucji peta NEW !

EmpireOfMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny SS z systemu ewolucji peta na serwerze EmpireOfMetin.

Więcej nowości już niebawem !

vvvvvvvc.png

_____________________________________________________________________________________________________

#1. System ewolucji peta

http://www.mpcforum.pl/topic/1057341-ss-empire-of-metin-system-ewolucji-peta/

#2. System ewolucji peta

http://www.mpcforum.pl/topic/1058062-ss-empire-of-metin-2-system-ewolucji-peta/

#3. System ewolucji peta

http://www.mpcforum.pl/topic/1058785-ss-empire-of-metin-3-system-ewolucji-peta-new/

#4. System ewolucji peta

http://www.mpcforum.pl/topic/1060297-ss-empire-of-metin-4-system-ewolucji-peta/

_____________________________________________________________________________________________________

#1. Nowy Set Broni

#1. Nowe Mounty

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

TAK BARDZO ZAJEBISTE! WYJEBANY TEN SMOK W PIZDZIET JEST

@AW

TEN SMOK POZNIEJ SIE W SZAMANKE ZMIENIA ? XDD

Tak oczywiście. Nie no szamanka tylko dla porównania żebyście mogli zobaczyć wielkość peta w stosunku do postaci :)

fm1y.png

Opublikowano

TAK BARDZO ZAJEBISTE! WYJEBANY TEN SMOK W PIZDZIET JEST

@AW

TEN SMOK POZNIEJ SIE W SZAMANKE ZMIENIA ? XDD

Ta szamanka bedzie latać i robić nam yhmm... za towarzyszkę gry soczku :|

Opublikowano

Ta szamanka bedzie latać i robić nam yhmm...

soczek?

mrrau. IDZ WALCZ O UNBANA WARIACIE

KIEDY START SERWERA BEDZIE BO SIE DOCZEKAC NIE MOGE

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

No no kolejny fajny pet xD mam pytanie co do serwera no to tak jaki typ serwera jaki max lvl ile setow broni zbroi cz bedziecie publikowali cos jeszcze procz petow

Opublikowano

Będzie to hard z dropem wyglądającym na mediuma prawdopodobnie po 3 sety . Czy będziemy publikowali coś prócz petów? Myślę , że tak pety to tylko taki wstęp pewny do końca nie jestem ale na pewno ujrzycie n serwerze runy i kostiumy dla peta .

@edit by Andrzej.

tak dziś postaram się Wam zaprezentować dziś ostatniego już peta ;) zapewniam Wam ze się zdziwicie ;)

oczywiście będziemy starali Wam pokazać jak najwięcej ciekawych rzeczy z serwera ;)

fm1y.png

Opublikowano

serwer to chyba bedzie Top1 hard ... tylko jestem ciekaw czy nie bedzie tak jak z Parim .. robil robil a tu the end :D Pozdrawiam i czekam na kolejne ciekawe obrazki

Nie chce obrażać Teamu Parima lecz mieli dobre pomysły z umiejętności lecz głupota jednego z członków zawaliła cały projekt ;)

Cóż... My jesteśmy pewni że nie skończymy tak jak oni :) Pozdrawiam.

fm1y.png

Opublikowano

serwer to chyba bedzie Top1 hard ... tylko jestem ciekaw czy nie bedzie tak jak z Parim .. robil robil a tu the end :D Pozdrawiam i czekam na kolejne ciekawe obrazki

Uwzględniasz zatem, że serwer, który ma najwięcej nakupowanych nowości będzie Top 1? :s

gwo9.jpg

Opublikowano

Uwzględniasz zatem, że serwer, który ma najwięcej nakupowanych nowości będzie Top 1? :s

kupione ? aha widzę że wiesz więcej od Nas ale cóż - to jest Twoje zdanie, pewnie nowe dungi i mapy też sobie kupimy :D przecież takie rzeczy są tanie, + za myślenie .

fm1y.png

Opublikowano

To co że kupione to nic ale ważne że jest stylistycznie dobre i wyróżnia się wśród serwerów ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...