Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski fanpage InfinityWar

szym123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, wraz z kumplem postanowiliśmy stworzyć Polski fanpage InfinityWar.
Zrobiliśmy stronę na Facebook'u oraz stronę internetową.

x

- Facebook

x

- Stronka

Mam nadzieję że się spodoba, oceniajcie, piszcie co do poprawy.
Dziękuje za uwagę :)

///ujmnji Strony spoza forum dajemy w code

Opublikowano

Będę szczery i powiem że strona tak naprawdę dupy nie urywa. Jest wiele rzeczy do poprawy. Pierwsze co to grafika, drugie to tak naprawdę wykorzystaliście chyba tylko to co w necie i wydaje mi się że ten baner powinien być na całej szerokości strony. I wreszcie trzecie - czy strona tak naprawdę ma sens? Wszystko co się na niej znajduje jest również na oficjalnej stronie. Nie ma nic nowego. Poza tym że strona jest dosyć rozwalona to i tak trochę pracy w nią włożyliście.

Opublikowano

Stronka moim zdaniem nie ma sensu i brzydko napisana. Fan Page zawsze ma jakiś sens, ale ta strona to porażka.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Tak naprawdę stronka stworzona z nudów.. Dzięki wam za szczere opinie.. :)
A jeśli chodzi o to ze większość z neta wykorzystaliśmy, tak to prawda ale zrobiliśmy też to dlatego że niektórzy nie znają angielskiego(Strona infinity jest w języku angielskim) a jak wiadomo google tłumacz tłumaczy DOSŁOWNIE i niektóre wyrażenia są bezsensu.. :)

Opublikowano

niektóre wyrażenia są bezsensu..

No jeśli mam być dalej szczery to nawet nie pokusiliście się o to żeby przetłumaczyć dokładnie podstronę DONATOR :) Strona nie jest nawet wyśrodkowana. Jeśli chcecie się w tym pobawić to poczytajcie na necie co i jak się robi a nie kopiujcie bo do niczego to nie prowadzi :) Stronę trzeba odpowiednio ułożyć, wyrównać, dopasować grafikę. A z tego co widzę to grafika zrobiona w paint, tło menu ucięte w pewnym momencie, strona nie wyśrodkowana (chyba że dostałem oczojeba i źle widzę), te wszystkie wtyczki społecznościowe są do wyrzucenia bo psują stronę. Ogólnie to poczytajcie o stronach i stwórzcie stronę najlepiej na nowo jeśli chcecie takową tworzyć i wtedy się pochwalcie :)

Opublikowano

No jeśli mam być dalej szczery to nawet nie pokusiliście się o to żeby przetłumaczyć dokładnie podstronę DONATOR :) Strona nie jest nawet wyśrodkowana. Jeśli chcecie się w tym pobawić to poczytajcie na necie co i jak się robi a nie kopiujcie bo do niczego to nie prowadzi :) Stronę trzeba odpowiednio ułożyć, wyrównać, dopasować grafikę. A z tego co widzę to grafika zrobiona w paint, tło menu ucięte w pewnym momencie, strona nie wyśrodkowana (chyba że dostałem oczojeba i źle widzę), te wszystkie wtyczki społecznościowe są do wyrzucenia bo psują stronę. Ogólnie to poczytajcie o stronach i stwórzcie stronę najlepiej na nowo jeśli chcecie takową tworzyć i wtedy się pochwalcie :)

No o te porady mi chodziło.

Dzięki za to ;)

Opublikowano

tylko po kliknięciu w upload wyskakują 2 pliki z grafiką pod nazwą download

@down

nie nie chce pobrać infinity, tylko o tą str mi chodziło, a co do infinity to grałem troche i nie zamierzam wracac ;p

Opublikowano

@up

nikomu to nie jest potrzebne...

jest tylko to co na ofc. str. infinity, do tego nie całe spolszczone, a po za tym chyba większość ludzi wie, że jak chce sie zarejestrowac trzeba kliknąc w register a jak chce sciągnać to download, co więcej jest przeciętnemu człowiekowi do życia potrzebne ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...