Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upgrade PC - nie dużym kosztem.

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam dobrego kompa, lecz zaczynam powoli myśleć nad upgrade (najlepiej stopniowym).

Specyfikacja:
Proc: AMD Phenom II X4 840 3.2GHz
Grafa : GeForce GTX 560Ti 1gb
ram: 4Gb DDR3
Dysk: Sata 500Gb (więcej mi nie trzeba)

Myślałem nad czymś takim żeby sprzedać, dołożyć i kupić coś lepszego.
Chciałbym też zaznaczyć że nie stać mnie na procesory od Intela (kłóci się to z moimi przekonaniami)

Czekam na propozycje, linki itp. (może też być wycena, ile bym za ten chłam dostał, i ile musiałbym dołożyć)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Wiem że zasilacz ma 650W, ale nie pamiętam jak się wabi, a nie chce mi się rozkręcać PC :D

Płyta główna to Asus M4N68T-M LE V2

ogólnie to kasy nie brakuje, ale wolę zrobić to tanio, a dobrze ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ten zasilacz jest konieczny ;c Trzeba rozkręcać :D

"Chciałbym też zaznaczyć że nie stać mnie na procesory od Intela (kłóci się to z moimi przekonaniami)"
Czytamy Panowie, czytamy ;)

To czytaj moje ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

to nie taki chłam mógłbyś np przenieść sie na intela karta da rade ale też by sie przydalo wymienic :D jaki masz zasilacz?

"Chciałbym też zaznaczyć że nie stać mnie na procesory od Intela (kłóci się to z moimi przekonaniami)"

Czytamy Panowie, czytamy ;)

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...