Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu ceny tak urosły ?

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Czemu ceny konsol jaki i Xboxa 360 i PS3 podskoczyły nagle w górę ?

Patrzyłem z tydzień temu na cenę Xboxa 360 Slim 4 GB w Media Markcie i cena wynosiła 700 zł, dziś podjeżdżam z nudów do MM i cena już wynosi 770 zł.

Tak sama sytuacja jest w sklepie Media Expert, cena tydzień temu wynosiła 640 zł a teraz wynosi 700 zł - . -

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Każdy sklep ma indywidualne ceny więc sądze, że może mieć to faktycznie związek z premierą GTA i faktem, że niedługo będzie nowa generacja konsol i to jest ostatni moment kiedy opłaca się kupić te stare.

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Każdy sklep ma indywidualne ceny więc sądze, że może mieć to faktycznie związek z premierą GTA i faktem, że niedługo będzie nowa generacja konsol i to jest ostatni moment kiedy opłaca się kupić te stare.

Coś musi być powodem bo nawet ceny na allegro urosły, ostatnio mogłem kupić za 538 zł a teraz najtańsza jest za 580 zł.

Właśnie nie wiem czy to może być spowodowane wyjściem nowych konsol ... moim zdaniem troche to głupie ... zwiększać ceny starych konsol bo nowe wchodzą...

PS. Kiedy premiera w polsce* XONE ?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Zwiększył się popyt na konsole to podnieśli ceny, nic dziwnego :D Gdyby miało to być związane z wyjściem nowych konsol to wyglądałoby to tak, że ludzie czekali by na nowe, więc nie kupowaliby starych i ceny poszłyby w dół. Ja także uważam, że to wina GTA :D

Inflacja? Serio :D? Jeśli miałaby na to wpływ inflacja to wzrosłyby ceny każdego artykułu, nie ważne czy spożywczego czy także ceny usług. BO jeśli spada wartość nabywcza pieniądza, to wzrastają ceny ;) To nie ma tu nic do rzeczy

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...