Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jestem taki że bardzo sie martwie swiatem chce zeby byl pokoj itd i zadam wam pare pytan prosze odpowiedzcie szczerze:

1Jestem wierzacy ale to co sie dzieje na swiecie itd i chyba zyjemy w czasach ostatecznych myslicie ze zostalo nam jeszcze z 30 lat?

2.Kometa ison myslicie ze cos nam grozi czy jak zwykle nic sie nie stanie czy moze ona byla zapowiedziana przez jezusa bo mowil ze 2 komety sie zderza i powstanie krzyz.

3.Myslicie ze sytuacja z elektorwnia Fukushima wymyka sie z pod kontoli i zagrozi swiatu wyolywac do oceanu?

No to wszystko prosze odpowiedzcie szczerze..

Opublikowano

1. Na pewno nie. Niby źle się dzieje, ale zawsze tak było (chyba) i raczej będzie niestety.

2.Słyszałem o niej, ale to mało prawdopodobne żeby walnęła w Ziemie chociaż jak to mówią "nigdy nic nie wiadomo"

3. Tutaj się nie wypowiem :P

VNp6c2U.png

Opublikowano

1)Czasy Ostateczne- Zależy jak spojrzysz na to, niby patrząc na Europę żadna wojna zagrażająca Nam się nie toczy jednak biorąc pod uwagę stopę bezrobocia i rozwój techniki możemy spotkać się z zagładą ale z całkiem innej strony, przykład filmowy - Terminator niby film Sci-fi ale jednak patrząc na to z innej strony z roku na rok maszyny pracują coraz bardziej samodzielnie i są w stanie się już same 'rozmnażać' podobnie było w bodaj XIX w. gdy powstali Niszczyciele Maszyn. Więc jeżeli koniec, to bardziej bieda niż masowa śmierć.

2)Będzie tak samo jak z kometą McNaught, po prostu będziemy ją widzieć z ziemi.

3)Według WHO wzrost zachorowań będzie minimalny w Japonii a sama wartość skażenia jest ponad dziesięciokrotnie niższa w miejscu wybuchu jak w czarnobylu a więc dla mnie skutków poważnych, nie będzie.

Enjoy.

Opublikowano
Znam odpowiedz na wszystkie twoje pytania, bez żadnego bełkotania

Nie wiem jak się zwiecie, ale nie rozmyślaj tyle o wrzechświecie

Wrzechświat to rzecz nie do zrozumienia, to jest kupa wielkiego cienia

Bez głupiego ważenia, każda planeta ma coś ważnego do zrobienia.

Żadna nie ma swojego imienia, tak jak plemnik z twojego nasienia.

Koniec świata to rzecz nieprzewidywalna, rzecz w sumie absurdalna.

Dla nimfomanek seksualna, dla polityków opłacalna

Nie przejmuj się proszę nim tyle, bo ci jeszcze w głowie urosną wentyle

Opublikowano

Jeżeli chcesz pokoju na świecie, to musisz liczyć na to, że Ruskie kiedyś pokonają USA i Izrael.Gwarantuję Ci, że wtedy będzie już wszystko dobrze i na ziemi zapanuje ogólny pokój.

1.Bzdura.Ludzie myśleli podobnie podczas I i II WŚ i mieli większe powody do tego, po za tym skoro jesteś wierzący to powinieneś wiedzieć, że w Ewangelii jasno jest napisane, że "nikt nie zna dnia ani godziny"

2.Kolejna bzdura.Straszyli nas już setkami komet/asteroid/meteorytów i żadna w nas nie trafiła.

3.Nie. Japończycy to bogaty i pracowity naród, więc na pewno jakoś to ogarną.

Opublikowano

To wszystko to brednie wymyślone przez typa który ćpał benzyne odkąd przyszedł na świat.

To co się dzieje na świecie działo się zawsze i szczerze mówiąc mam na to wyjebane.

Żadna kometa nie przykurwi w drugą komete i nie będzie konca świata (bo był już w 2012, gdy majom skończyły się kartki w kalendarzu)

Jak elektrownia wykurwi to rozdupcy tylko tamten obszar ,a my jesteśmy w chuy daleko także - wyjebane na to.

CHŁOPAK,

NIE MASZ SIĘ CZEGO BAĆ

MOŻESZ SPAĆ SPOKOJNIE :)

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

A przypomnialo mi sie jak jezus mowil o znakach konca swiata mowil ze kazdy bedzie z tego drwil nie sadzicie ze teraz tak jest?I jeszcze jedno co sadzicie o fema organizacja od katastrof ostatnio bardzo duzo zakupila takich rzeczy trumny jedzenie do spozycia jagby sie do czegos szykowali to normalne to te 2 pytania kolejne tez na nie odpowiadajcie.

Opublikowano

A przypomnialo mi sie jak jezus mowil o znakach konca swiata mowil ze kazdy bedzie z tego drwil nie sadzicie ze teraz tak jest?I jeszcze jedno co sadzicie o fema organizacja od katastrof ostatnio bardzo duzo zakupila takich rzeczy trumny jedzenie do spozycia jagby sie do czegos szykowali to normalne to te 2 pytania kolejne tez na nie odpowiadajcie.

Jak już piszesz, to pisz z interpunkcją, bo nic nie rozumiem.

Kupują, bo przecież "niemcom sie kartki konczom bo vanosz dojczland", śpij spokojnie.

1feo74.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...